Hagi: "In cazul in care Steaua ia titlul, eu nu am niciun merit"

Joi, 27 Martie 2008, ora 13:28
1580 citiri
Hagi: "In cazul in care Steaua ia titlul, eu nu am niciun merit"

Fostul international Gheorghe Hagi a declarat, joi, pentru NewsIN, ca nu isi va asuma niciun merit in cazul in care Steaua, formatia pe care a pregatit-o in turul campionatului, va castiga titlul in acest sezon.

"Eu nu am niciun merit la posibilul titlu, eu am merit doar pentru ca am reusit sa calific Steaua in grupele Ligii Campionilor", a spus Hagi, care a admis totusi ca CFR Cluj ramane favorita in lupta pentru campionat.

Gheorghe Hagi a antrenat Steaua in primele sase etape ale acestui sezon, obtinand trei victorii, doua egaluri si o infrangere, si a reusit sa o califice in grupele Ligii Campionilor.

Acesta a evitat sa isi spuna parerea in cazul incidentelor de la derby-ul Rapid-Steaua, tinand sa precizeze doar ca spectacolul din fotbal se afla pe o panta descendenta: "Nu vreau sa comentez, pentru ca un comentariu in plus si-ar atrage foarte multi critici. Din pacate, fotbalul a intrat pe o panta foarte periculoasa. Sunt interese multe in joc. Eu nu pot face speculatii, trebuie sa vorbesc concret si doar atunci cand sunt eu implicat".

Hagi a laudat si jocul echipei nationale a Romaniei din partida cu reprezentativa Rusiei, sustinand ca tricolorii au sanse mari sa produca surpriza la Campionatul European.

"Mi-a placut foarte mult cum a jucat Romania, a fost o seara reusita. Echipa a aratat ca are potential si ca are incredere. Meciul de aseara ne da sperante mari ca Romania poate produce surpriza la turneul final. Sunt unul care crede, cel mai important e sa crezi in sansele tale. Avem in fata trei echipe dure, dar care ne stimuleaza foarte mult. Noi am batut Spania, iar spaniolii au batut si Franta, si Italia", a comentat Gheorghe Hagi.

Fost selectioner al echipei nationale in 2001, Hagi spune ca jucatorii romani au crescut mult in valoare in ultima vreme, iar acum Victor Piturca are o arie de selectie destul de bogata. El a adaugat ca s-a bucurat foarte mult pentru Marius Niculae, care a revenit cu gol la prima reprezentativa dupa 22 de luni.

Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul interimar al giuleștenilor, l-a înlocuit în minutul 60 al meciului cu Farul pe Krasnoqi, dar internaționalul kosovar nu l-a privit pe tehnician și chiar...
Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Rapid a înregistrat în eșec în partida cu Farul iar Bogdan Lobonț nu s-a impus ca antrenor pe banca echipei. În aceste condiții, patronul Dan Șucu caută un antrenor. Dumitru Dragomir,...
#Gheorghe Hagi, #Steaua, #CFR Cluj, #Rapid , #stiri Steaua