Mai slabi nu se poate: Cifrele care arata cat de grava e adevarata problema a Stelei

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 13:00
5053 citiri
Mai slabi nu se poate: Cifrele care arata cat de grava e adevarata problema a Stelei
Foto: steauafc.com

Infrangerea din derbiul cu Dinamo a scos la lumina inca o data marea problema cu care Steaua s-a confruntat in acest sezon.

Situatia din ofensiva vicecampioanei a devenit atat de grava incat Steaua este singura echipa din Liga 1 care nu a reusit sa marcheze dintr-o faza de atac pozitional in ultimele zece partide.

In aceste confruntari din Liga 1 si Europa League, Steaua a marcat de noua ori, insa sapte reusite au venit din faze fixe, iar alte doua pe contraatac.

Mai mult, in patru din aceste zece partide nu a reusit sa inscrie, o medie alarmanta pentru o echipa care isi propune sa castige titlul si sa ajunga in primavara europeana.

Cum a marcat Steaua in ultimele 10 partide:

Steaua - FC Zurich 1-1: Steaua a plecat pe contraatac dupa o pasa lunga spre Popa, care a centrat din dreapta, iar Golubovici a bagat mingea in plasa din fata portii.

ASA Targu Mures - Steaua 1-1: Moke a egalat pe final dupa o lovitura de la coltul terenului.

CSM Poli Iasi - Steaua 0-2: Tamas a deschis scorul cu un sut de la mare distanta, dupa o lovitura libera executata scurt. Dennis Man a facut 2-0 pentru Steaua pe final, dupa o actiune de contraatac. Enache a centrat din partea dreapta, iar portarul Caparco i-a oferit mingea pe tava lui Man, care a inscris in poarta goala.

Steaua - Viitorul 2-0: Boldrin a deschis scorul din penalti. Cateva minute mai tarziu, Momcilovici a finalizat o faza fixa si a facut 2-0.

Steaua - Osmanlispor 2-1: Boldrin a deschis scorul din lovitura libera. Tot el a centrat perfect catre Tamas la golul victoriei.

Dinamo - Steaua 3-1: Boldrin a deschis scorul din penalti.

Gaz Metan Medias, FC Zurich, Concordia Chiajna si FC Botosani sunt echipele carora Steaua nu a reusit sa le marcheze in ultimele 10 partide.

Laurentiu Reghecampf sustine ca problemele din atac sunt cauzate de faptul ca adversarii se apara pe doua linii cu Steaua, iar echipa nu reuseste sa-i desfaca. Aceasta situatie nu este insa o noutate pentru Steaua, care s-a lovit aproape in fiecare an de aceasta dificultate.

Diferenta este ca in acest an Steaua nu mai are jucatori de nivelul lui Stanciu, Hamroun si Chipciu, ca sa dam doar exemplul din sezonul trecut.

"Este clar ca ne lipseste acel numar zece, se vede lipsa lui Nicusor Stanciu", a comentat presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, pentru Ziare.com.

Boldrin pare util doar la fazele fixe, pentru ca in rest este lent si tine prea mult de minge, De Amorim este adesea indolent si nu este prezent in joc, in timp ce Popa este un jucator liniar, lipsit de fantezie ofensiva.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#statistici Steaua, #rezultate steaua , #stiri Steaua