Mari probleme la Steaua: Nimeni nu mai asculta de nimeni!

Joi, 06 Februarie 2014, ora 19:20
3520 citiri
Mari probleme la Steaua: Nimeni nu mai asculta de nimeni!

Dupa cea mai slaba perioada de pregatire din ultimii ani, atmosfera de la Steaua este mai tensionata ca oricand. Trei episoade petrecute in ultimele zile vorbesc de la sine despre modul in care rezultatele slabe si-au pus amprenta asupra lotului lui Laurentiu Reghecampf.

Cu o singura victorie in cele zece meciuri de pregatire, Steaua reia cum nu se poate mai rau cursa pentru castigarea titlului cu numarul 25. Angajatii nu-l mai asculta pe Becali, jucatorii il sfideaza pe Reghecampf, iar apoi se cearta intre ei.

Ziare.com prezinta cele trei intamplari petrecute in ultimele zile, care tradeaza atmosfera extrem de aprinsa de la Steaua.

1. Becali ordona, MM nu executa! - Transferul lui Lucian Sanmartean a fost si este telenovela iernii la Steaua. Gigi Becali a ajuns la un acord cu Adrian Porumboiu pentru realizarea transferului inca de saptamana trecuta, dar mutarea nu s-a concretizat, desi ordinele au fost in acest sens.

In spatele blocarii negocierilor s-ar afla managerul Mihai Stoica. Acesta nu doreste ca Steaua sa plateasca 150 de mii de euro pentru a-l aduce pe Sanmartean, iar Adrian Porumboiu sugereaza ca el ar fi vinovat de taraganarea discutiilor.

"Patronul Stelei isi daduse acordul si aveam o intelegere. Cei de la Steaua au avut acceptul patronului, dar nu inteleg de ce angajatii sai nu pun in practica ordinele. Se incearca o diversiune deplasata! Problema e la Steaua. E o lupta de idei acolo, pro si contra Sanmartean", a dezvaluit Porumboiu.

Steaua s-a facut de ras in Spania

2. Jucatorii nu-l mai respecta pe Reghecampf - O alta problema care a dus la parcursul modest din amicale este reprezentata de modul in care jucatorii Stelei au gestionat perioada de vacanta pe care au avut-o.

Fiecare jucator a primit un program special pentru a lucra individual in vacanta, insa nimeni nu l-a respectat! Reghecampf le ceruse jucatorilor sa lucreze individual pentru a acumula fizic, dar cum acest lucru nu s-a intamplat a fost nevoit sa refaca din mers programul de pregatire.

"Jucatorii nu au respectat programul pe care l-au avut in vacanta, din acest motiv am fost nevoiti sa facem acumulari si antrenamente mai tari", a explicat Reghecampf.

3. Jucatorii se cearta intre ei! - Si cum rezultatele negative s-au scurs de la meci la meci, a mai fost un singur pas pana la conflicte intre jucatori.

Cel mai nervos jucator din perioada de pregatire a fost Alex Chipciu. Revenit dupa o accidentare grava, Chipciu a fost folosit pe mai multe posturi - mijlocas dreapta, al doilea atacant, mijlocas stanga si mijlocas central - insa pe niciunul nu a dat randament.

El si-a varsat frustrarea pe seama colegilor, avand dialoguri aprinse cu Iasmin Latovlevici si Adi Popa in timpul meciurilor de pregatire.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#rezultate amicale Steaua, #transfer Sanmartean Steaua, #program Steaua , #stiri Steaua
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca Jiji_Oaie, c-a fost autoritar,