Martinovici explica incidentul care i-a adus excluderea de la Steaua

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 08:12
3500 citiri
Martinovici explica incidentul care i-a adus excluderea de la Steaua

Sarbul Novak Martinovici a dat primele declaratii cu privire la gestul care i-a adus excluderea din lotul Stelei inaintea partidei cu FC Copenhaga.

"Am facut sacrificii, mi-a fost dor de placerea de a juca fotbal. Am zis de 5-6 ori ca daca nu ma vor lasa sa joc pe postul de fundas central voi pleca. Conditiile mele sunt simple: vreau respect. Mi-am dat viata pentru Steaua. Am jucat ceva ce nu imi convine, asta e viata, voi primi inapoi in alta parte ce am pierdut aici.

Nu stiu ce se va intampla. Asta e viata, nu sunt dezamagit. O sa ma intalnesc cu patronul si o sa discutam. Nu am avut niciun moment in care sa fi regretat ca am venit aici. Nu am vorbit in fata colegilor, nimeni nu a stiut, am discutat doar cu antrenorul. Nu am de ce sa ma razgandesc, ce am facut? Am zis ceva urat? Mi-am exprimat opinia. Nu imi e rusine de ce am facut, mi-ar fi fost rusine sa ma uit dimineata in oglinda si sa stiu ca nu am actionat asa cum simteam", a declarat Martinovici la Sport.ro.

Novak Martinovici nu va mai juca la Steaua, el reusind sa ii infurie din nou pe oficialii echipei din Ghencea. Dupa ce miercuri era dat afara in direct la posturile TV de sport, fundasul sarb a fost bagat in sedinta, joi, de antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Tehnicianul i-a cerut inca o data sa intre in meciul cu cei de la FC Copenhaga pe postul de fundas dreapta, dar s-a lovit din nou de refuzul lui Novak. Finantatorul Gigi Becali a explodat si a anuntat ca sarbul nu mai are voie sa intre nici macar in vestiar.

Martinovici a refuzat sa joace pentru Steaua! "Nu mai intra in vestiar, gata!"

Novak Martinovici a ajuns la Steaua in 2010, insa nu a reusit sa se impuna in primul "11". Pentru ca pe postul sau, cel de fundas central, concurenta e mare, sarbul a fost jucat mai mult in banda dreapta, insa acum refuza sa mai evolueze acolo pentru ca nu este obisnuit cu pozitia si comite greseli.

C.F.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#martinovici dat afara steaua, #Martinovici refuz Steaua , #stiri Steaua