Mirel Radoi ii da o replica dura lui Laurentiu Reghecampf

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 16:15
5318 citiri
Mirel Radoi ii da o replica dura lui Laurentiu Reghecampf
Foto: Hepta.ro

Mirel Radoi a reactionat dur dupa ce Laurentiu Reghecampf si-a schimbat parerea despre Alexandru Tudorie, jucatorul pe care in urma cu cateva zile il trimitea "sa care bagajele".

Reghecampf l-a iertat pe Tudorie si l-a reprimit in lotul echipei, spre nedumerirea lui Radoi, care considera ca Becali s-a implicat direct in luarea acestei decizii.

"E o declaratie nefericita, nepotrivita, foarte dura. Indiferent ce evolutie arata jucatorii, aceasta discutie trebuie sa o ai cu ei in privat. Acolo ii spui ca trebuie sa care bagaje sau mai stiu eu ce, si acum il iei in lotul echipei pentru un meci decisiv pentru calificarea in primavara europeana. La un meci capital pentru calificare il readuci in lot. Asta inseamna ca lucrurile stau putin altfel. Ori te-ai razgandit peste o saptamana ori patronul echipei a intervenit peste deciziile tale!

Sunt niste lucruri care nu se leaga! Daca afirmi ca un jucator e asa slab si ca nu face fata la prima echipa insemna ca pana la finalului anului nu va mai fi in lotul primei echipe. Sa nu mai zicm ca in vara costa 20-30 de milioane de euro. Era folosit fundas central, mijlocas central, si-acum dintr-o data cara bagaje...", a spus Radoi pentru Dolce Sport.

Reactia lui Radoi vine dupa ce Reghecampf declarase in urma cu cateva zile ca Tudorie va mai fi folosit doar la caratul bagajelor.

"Tudorie e bine. E inalt, are 1,90, este frumos. Este la echipa a doua, va juca un meci. E bine. A fost pe teren. De ce nu l-ati intrebat dupa meciul in care a fost titular? Ma intrebati pe mine? Cum a vazut el meciul pe care l-a jucat? O sa ne ajute. Cand o sa avem bagaje, o sa caram ceva, o sa ne ajute. Deocamdata e la echipa a doua. Trebuie sa joace bine acolo, trebuie sa joace mult mai bine cand intra la echipa mare. Fara suparare, fara ocolisuri. Asta este nivelul. Eu nu pot sa-i apar mai mult, ei se apara singuri cand intra pe teren", a declarat Reghecampf.

Totusi, intre timp Tudorie a fost inclus in lotul pe care Steaua l-a deplasat in Spania pentru meciul cu Villarreal.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#Mirel Radoi Steaua, #Mirel Radoi replica Reghecampf , #stiri Steaua