MM Stoica ironizeaza Steaua: Este o gluma pentru mine

Vineri, 06 Aprilie 2018, ora 13:14
4124 citiri
MM Stoica ironizeaza Steaua: Este o gluma pentru mine
Foto: CSA Steaua

MM Stoica, directorul sportiv al FCSB, ironizeaza cea mai titrata echipa din fotbalul romanesc, Steaua.

Oficialul FCSB considera ca formatia ce evolueaza in momentul de fata in Liga 4 este o gluma si nu recunoaste decizia instantei supreme din tara noastra, care a stabilit ca echipa lui Becali nu a fost niciodata Steaua.

"Nu vorbesc de Liga a 4-a pentru ca acolo as putea juca, desi fac 53 de ani. Nu ma intereseaza. Am jucat la divizia a patra. CSA Steaua este o gluma pentru mine. Nu comentez deciziile instantelor, dar aici este o neregula. FCSB e Steaua! Hai sa fim seriosi. Cum sa apari dupa 20 de ani si sa spui ca esti cineva care a existat? Ce ai facut in toti acesti ani?", a spus Stoica la DigiSport.

In acelasi timp, el sustine ca FCSB nu si-a pierdut suporterii dupa ce a fost obligata sa isi schimbe numele si da ca exemplu meciul cu Lazio, din Europa League.

"Am avut 40.000 cu Lazio. Nu ne-am pierdut suporterii pentru ca ii vedem. Ca bucuresteanul nu mai vine la meciuri... Ce vreti mai mult de atat? In 2013, cand dominam autoritar campionatul si ne numeam Steaua, aveam mai multi spectatori ca acum? Nu sunt convins ca ne vom mai numi Steaua candva. Nu sunt convins nici ca ajung acasa in seara asta. Cineva va lua la un moment dat si decizia care se impune. Cum sa nu te poti numi Steaua? De ce exista Real Madrid, Real Sociedad, Real Valladolid?", a mai declarat MM.

FCSB a folosit ilegal, dupa cum a stabilit Curtea Suprema, numele si marca Steaua timp de zece ani.

Intre timp, echipa lui Becali a fost obligata sa isi schimbe denumirea si sigla, iar Clubul Sportiv al Armatei Steaua si-a reinfiintat echipa de fotbal.

Steaua a fost inscrisa in Liga 4 Bucuresti si se lupta pentru promovare cu Academia Rapid.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#MM Stoica Steaua FCSB, #Steaia FCSB marca , #stiri Steaua