Performanta fabuloasa pentru Steaua

Joi, 18 Iulie 2013, ora 08:46
3060 citiri
Performanta fabuloasa pentru Steaua
Foto: fcsteaua.ro

Steaua a inceput in forta sezonul european si a reusit sa isi treaca deja in palmares o performanta de rasunet, demna de marile echipe ale continentului.

Campioana Romaniei a beneficiat de un sprijin important din partea suporterilor la meciul cu Vardar Skopje, care, in cele din urma, s-a transformat intr-o performanta incredibila.

Steaua a reusit sa adune in tribune 40.725 de spectatori, mai mult decat dublu fata de toate celelalte sapte partide disputate marti seara in aceeasi competitie, la un loc.

De altfel, diferenta dintre Steaua si ocupanta locului doi in acest clasament al spectatorilor, BATE Borisov, este de aproape opt ori mai mare! Bielorusii au adunat in tribune la meciul cu Sahtior Karagandy doar 5.207 spectatori.

In total, la cele sapte meciuri disputate marti seara in Liga Campionilor in Cehia, Georgia, Belarus, Moldova, Lituania, Malta si Luxemburg au asistat 18.707 spectatori.

Profitand de asistenta ridicata, Steaua a incasat 230.000 de euro din vanzarea biletelor.

Steaua s-a transformat inca de anul trecut intr-o forta a continentului la capitolul spectatori, fiind echipa cu cea mai mare asistenta la meciurile de pe teren propriu din grupele Europa League.

Steaua, victorie la scor cu Vardar Skopje in Champions League (Video)

Steaua a castigat prima mansa din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, disputata impotriva macedonenilor de la Vardar Skopje, scor 3-0.

Golurile stelistilor au fost marcate de Cristi Tanase, Mihai Pintilii si Pavlovici (autogol).

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Steaua Vardar, #spectatori Steaua Vardar, #record spectatori Steaua , #stiri Steaua