Reactia lui Reghecampf dupa ce a aflat ce suspendare ii pregateste FRF

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 19:00
6877 citiri
Reactia lui Reghecampf dupa ce a aflat ce suspendare ii pregateste FRF
Foto: Hepta.ro

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a vorbit despre anuntul facut joi seara de un membru al Comitetului Executiv al FRF, despre posibila sa suspendare, despre care Ziare.com a scris in exclusivitate inca de marti.

Dupa ce Auras Brasoveanu a afirmat ca Reghecampf risca o suspendare intre trei si sase luni, antrenorul Stelei a mentionat ca nu se teme.

"Nu sunt in pericol. Nu am jignit pe nimeni! Eu chiar l-am laudat pe selectioner. Numai ca avem opinii diferite, dar asta nu jigneste pe nimeni. Eu nu trebuie sa fiu de acord cu ce spun ceilalti. Am parerea mea si am spus-o deschis. Eu i-am transmis selectionerului inca de pe 5 decembrie ca o sa avem o problema cu acest turneu. O sa ma intalnesc cu selectionerul si o sa discutam", a spus Reghecampf la Digi Sport.

El a mentionat apoi ca decizia de a nu lasa jucatorii nu i-a apartinut lui, ci clubului.

"A fost opinia mea ca nu merg jucatorii la nationala. Dar daca clubul Steaua hotara sa mearga, se duceau. Dar a fost hotarea tuturor sa nu mearga jucatorii. Sa ne suspende pe toti atunci!", a completat Reghecampf.

Reghecampf, la un pas de o suspendare fara precedent: Nici la antrenamente nu va mai avea voie

Auras Brasoveanu, membru in Comitetul Executiv al FRF, a afirmat, joi seara, ca Reghecampf ar putea fi suspendat intre trei si sase luni.

De altfel, Ziare.com a scris in exclusivitate despre posibilitatea ca Reghecampf sa fie suspendat inca de marti.

Selectionerul Anghel Iordanescu a solicitat masuri dure impotriva Stelei, dupa ce fotbalistii ros-albastrilor nu s-au prezentat pentru cantonamentul din Turcia.

In schimb, presedintele FRF a anuntat ca nu-i va pedepsi pe jucatori, lasand sa se inteleaga ca Steaua risca doar o amenda.

FRF se afla insa intr-o situatie teribila intrucat Regulamentul Disciplinar nu a fost armonizat dupa cel FIFA, unde se prevede ca Steaua nu era obligata sa trimita jucatorii la echipa nationala.

Conform Regulamentului FRF, atat jucatorii cat si Laurentiu Reghecampf ar trebui suspendati, numai ca o eventuala pedeapsa poate fi anulata, dupa cateva luni, la TAS, iar forul condus de Burleanu ar putea plati si despagubiri.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Laurentiu Reghecampf suspendat FRF, #suspendare Reghecampf FRF , #stiri Steaua