Reghecampf, criticat dur de un oficial al FRF - e acuzat ca a pierdut de unul singur meciul cu Manchester City

Joi, 18 August 2016, ora 12:00
5692 citiri
Reghecampf, criticat dur de un oficial al FRF - e acuzat ca a pierdut de unul singur meciul cu Manchester City
Foto: Hepta.ro

Consilierul federal Andrei Vochin sustine ca Steaua a pierdut meciul cu Manchester City din cauza lui Laurentiu Reghecampf.

Vochin a afirmat intr-o interventie la Dolce Sport ca Reghecampf este principalul vinovat deoarece ar fi gresit complet tactica.

"Steaua din nefericire pentru ea are o mare problema in momentul in care intalneste echipe foarte importante, cu o forta de joc foarte mare.

E evident ca exista o diferenta mare de valoare care vine din valoarea jucatorilor, asta este indubitabil, dar aceasta diferenta de valoare intre jucatori poate fi micsorata daca ai un concept, o strategie bine pusa la punct astfel incat sa stii care sunt partile bune si partile slabe ale echipei tale si sa poti sa anihilezi cat se poate din valoarea adversarului", a spus Vochin la Dolce Sport.

Apoi, Vochin a mentionat ca Golubovici, Bourceanu si Enache nu aveau ce cauta pe teren in meciul cu Manchester City.

"Golubovici a incercat sa faca pressing, dar el nu are viteza corespunzatoare pentru asa ceva. Te prinde si te face magarus... De ce crezi ca Bilasco nu facea pressing la Urziceni? Pentru ca avea alte calitati si nu vrei sa-l expui. Bourceanu intra cu forte proaspete in teren, dar el nu reuseste sa se tina dupa adversarul direct! Nu are nicio decizie corecta, el mereu a fost intarziat.

Chiar a fost o problema! Mai mult, Enache n-are nicio legatura cu fisa postului unui fundas, nici pentru faza defensiva si faza de deposedare. A fost anomal ca tot meciul duelurile au fost castigate de cei de la City", a mentionat Vochin.

De asemenea, Vochin i-a reprosat lui Reghecampf si sarcinile tactice oferite lui Nicusor Stanciu.

"Saracul Stanciu prin minutul 80 era epuizat. Sa ai un jucator ca Stanciu in echipa si sa nu-l pui in valoare mi se pare o mare greseala intr-un astfel de meci. Tu il epuizezi prin strategia pe care ai ales-o... El nu mai poate alerga pentru ca a facut acel du-te-vino incepand din minutul 3. Nu cred ca este intr-o capacitate fizica nici el si nici colegii lui, ca sa poti sa duci un astfel de ritm de la un capat la altul al meciului.

Echipele care au putut sa-l bata pe Guardiola au fost putin interesate de minge si-mi aduc aminte ca Mourinho le-a zis inaintea unui meci ca nu il intereseaza mingea si-au facut pressing foarte rar! Eu n-am inteles de ce Steaua s-a dus peste adversar", a completat Vochin.

Steaua a fost invinsa de Manchester City in prima mansa a play-off-ului pentru grupele Ligii Campionilor, scor 0-5.

Golurile britanicilor au fost marcate de David Silva, Kun Aguero (3) si Nolito.

La partida de pe National Arena au asistat 45.327 de spectatori.

Returul este programat pe 24 august, de la ora 21:45, in direct pe Ziare.com.

Cel mai probabil, Steaua va evolua in aceasta toamna in grupele Europa League.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Laurentiu Reghecampf Steaua, #Reghecampf criticat Vochin , #stiri Steaua
Comentarii