Revine Steaua in Ghencea? Anuntul facut de ministrul Apararii

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 16:25
3390 citiri
Revine Steaua in Ghencea? Anuntul facut de ministrul Apararii
Foto: Facebook/ Mihnea Ioan Motoc

Documentatia pentru reabilitarea si modernizarea stadionului din Bulevardul Ghencea va fi depusa la Compania Nationala pentru Investitii in cel mai scurt timp, fiind luata in calcul folosirea terenurilor de antrenament de catre echipa de fotbal Steaua, sustine ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc.

"Normalitate, respect si pasiune pentru perfomanta fotbalistica a Stelei. Sunt lucrurile pe care mi le doresc atat eu cat si Ministerul Apararii Nationale. Apreciez mesajele primite de la suporteri, pentru care le multumesc. Documentatia necesara procesului de reabilitare si modernizare a stadionului urmeaza a fi depusa la Compania Nationala pentru Investitii in cel mai scurt timp.

Luam in calcul utilizarea terenurilor de antrenament de catre echipa de fotbal si incercam sa gasim cat mai rapid solutii concrete, cu respectarea legislatiei si in beneficiul sportului romanesc", potrivit mesajului postat pe pagina de Facebook a ministrului Mihnea Motoc, anunta News.ro.

Exclusiv Adevaratul motiv pentru care Steaua nu poate juca din nou in Ghencea

Reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale s-au intalnit, la jumatatea lunii martie, cu patronul FC Steaua, Gigi Becali, cu care au discutat si despre depunerea documentatiei pentru procesul de reabilitare si modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea.

Gigi Becali declara atunci ca reprezentantii MApN i-au spus ca Stadionul Steaua va fi modernizat in vederea EURO 2020 si va ajunge la o capacitate de 55-60 de mii de locuri de la 28.000 cat are in prezent.

Becali a facut pace cu Armata: Steaua revine in Ghencea!

CSA Steaua, care apartine MApN, si FC Steaua se afla in conflict dupa ce gruparea sportiva a obtinut in instanta anularea marcii inregistrate de clubul finantat de Becali. In urma acestui conflict, FC Steaua a parasit stadionul din Bulevardul Ghecea si isi disputa acum partidele de pe teren propriu la Pitesti.

Pe 22 februarie, Ministerului Apararii Nationale anunta ca marca Steaua a fost evaluata de un evaluator autorizat la suma de 57.306.150 de euro, adaugand ca in perioada urmatoare va fi stabilit prejudiciul adus prin folosirea neautorizata a marcii timp de zece ani de catre clubul de fotbal patronat de Gigi Becali.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Steaua revenire Ghencea, #ministrul Apararii stadion Ghencea Steaua , #stiri Steaua