Romano-vietnamezul Stelei, la primul interviu

Sambata, 21 Iunie 2014, ora 16:20
2491 citiri
Romano-vietnamezul Stelei, la primul interviu
Foto: FC Steaua

Surpriza lotului Stelei din aceasta vara, romano-vietnamezul Tien-Florentin Pham-Huy, a aparut pentru prima data in fata presei.

Pustiul luat de Galca in cantonamentul din Italia a marturisit ca spera sa-l impresioneze pe tehnician pentru a ramane in Ghencea.

"Ma bucur ca domnul Galca m-a dorit la echipa si trebuie sa ma antrenez foarte bine pentru a-i rasplati increderea. Venirea la Steaua inseamna foarte mult pentru mine, deoarece este echipa cu care am tinut de mic. Am crezut ca voi merge direct la juniori, dar sunt fericit pentru ca am venit in cantonament cu echipa mare. Am facut junioratul la Juventus fiindca este o echipa din cartierul Colentina, acolo unde locuiesc.

Ma inteleg foarte bine cu Robert Valceanu, fiindca suntem de aceeasi varsta si am jucat impreuna la echipa nationala. De asemenea, Lucian Sanmartean m-a luat langa el la masa si imi ofera foarte multe sfaturi. Toti jucatorii mi-au spus sa am incredere in mine, sa fiu serios si sa muncesc foarte mult.

Antrenamentele sunt destul de dure si obositoare, dar ma voi obisnui in curand. O sa incerc sa lucrez cat mai bine. Baietii ma mai feresc la antrenamente, sa nu ma loveasca, deoarece nu simt presiune din partea mea, dar voi incerca sa ma pregatesc foarte bine si sa ii fac sa ma simta pe teren. M-a impresionat foarte mult seriozitatea de la Steaua si faptul ca trebuie sa muncesti foarte mult la antrenamente!

Sper ca intr-un an sa pot prinde lotul de 18 jucatori si sa debutez la echipa mare. Ar fi ceva extraordinar pentru mine! Ma simt cel mai bine ca mijlocas defensiv", a declarat Tien-Florentin.

International de juniori al Romaniei, pustiul a fost adus de Steaua de la Juventus Bucuresti.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Steaua fotbalist vietnam, #Steaua Florentin Pham Huy , #stiri Steaua
Comentarii