Ruptura totala la Steaua: Meme l-a umilit pe Levy

Luni, 25 Iulie 2011, ora 09:04
5227 citiri
Ruptura totala la Steaua: Meme l-a umilit pe Levy

Antrenorul israelian Roni Levy a ramas fara sustinerea managerului Mihai Stoica, cel care l-a adus la Steaua in acesta vara.

Roni Levy a ramas singur dupa numai doua meciuri oficiale pe banca echipei "ros-albastre", fiind abandonat de omul care l-a adus atat la Unirea Urziceni, cat si la Steaua.

Conflictul dintre cei doi a pornit de la un diferend pe seama achizitiilor facute in vara asta. Levy s-a declarat nemultumit de transferurile facute de Meme si a cerut intariri, considerand ca Popa si Bajenaru nu aduc nimic echipei.

Solicitarea israelianului l-a deranjat profund pe managerul stelist, care s-a simtit tradat si din cauza apropierii dintre israelian si directorul sportiv Narcis Raducan, cu care el e in conflict.

Pentru a se razbuna si pentru a-i arata tehnicianului ca nu-l mai doreste, Mihai Stoica n-a vrut sa insoteasca echipa in autocar dupa meciul cu Vointa, preferand sa plece de la Sibiu separat, intr-o masina, alaturi de Marius Ianuli si fratele lui, informeaza Gazeta Sporturilor.

Mai mult, Meme a refuzat sa discute cu presa dupa meciul de la Sibiu, asa cum a procedat si dupa Supercupa pierduta cu Otelul Galati. Stoica a parasit huiduit stadionul Vointei, lasandu-l singur pe Levy, care a avut o soarta similara cu Marius Lacatus sau Sorin Cartu. Schimbarea de atitudine a lui Mihai Stoica s-a produs intr-un timp foarte scurt. La primele antrenamente, managerul Stelei lauda intens metodele israelianului, care "lucra in acord perfect cu spiritul si cu traditia clubului".

Ruptura intre MM Stoica si Becali

Mihai Stoica este insa aproape de a se certa cu toata lumea la Steaua. Dupa Narcis Raducan si Levy, Meme are o relatie din ce in ce mai tensionata si cu patronul Gigi Becali, care este nemultumit de startul ratat din noul sezon. Stoica a insistat pentru numirea lui Roni Levy pe banca tehnica a ros-albastrilor si a insistat pentru niste jucatori precum Raul Rusescu si Dorinel Popa, care si-au aratat limitele in startul sezonului.

Relatia proasta cu antrenorul israelian, pe care l-a sustinut in perioada in care se afla la Unirea Urziceni, l-ar putea costa chiar postul pe Mihai Stoica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Meme Stoica spune că FCSB are deja un atacant ca Alibec. Atacantul FCSB nu valorează nici jumătate din cât a plătit Gigi Becali
Meme Stoica spune că FCSB are deja un atacant ca Alibec. Atacantul FCSB nu valorează nici jumătate din cât a plătit Gigi Becali
Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a menționat că Denis Alibec și atacantul pe care îl are deja FCSB, au lucruri în comun, doar că Alibec posedă o tehnică mai bună, în timp ce...
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
FCSB este aproape de a câștiga titlul după mulți ani iar mai mulți jucători din echipă sunt în vizorul selecționerului Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania....
#Mihai Stoica, #Roni Levy, #Steaua Bucuresti, #Stoica umilit Levy, #scandal Steaua , #stiri Steaua