S-a lansat Cola Steaua

Joi, 25 Noiembrie 2010, ora 17:02
3190 citiri
S-a lansat Cola Steaua
Foto: steauafc.com

Steaua Bucuresti a devenit, joi, primul club din Romania ce are propria bautura racoritoare - Steaua Cola.

Noul produs lansat de departamentul de marketing al "ros-albastrilor" intra pe o piata dominata de cei doi mari producatori americani, insa stelistii cred ca va reusi sa se impuna.

"Am plecat de la analiza pietei de bauturi racoritoare. Din totalul de bauturi carbogazoase, cola reprezinta 49 la suta. Intentionam, la ora asta, sa acoperim 12.500 de puncte de vanzare in Romania, de la chioscuri pana la hipermarketuri. Este o bautura racoritoare care speram sa faca furori printre suporterii nostri. Reteta a fost dezvoltata de liderul mondial al companiilor care produc ingredientele pentru bauturile racoritoare. Este o bautura fara conservanti, numai cu ingrediente naturale", a declarat Bobby Durbac, seful departamentului de marketing al Stelei in cadrul unei conferinte de presa.

Lansarea Cola Steaua a fost salutata de directorul sportiv al clubului din bulevardul Ghencea, Narcis Raducan.

"Ma bucura aceasta initiativa a departamentului de marketing. Suntem constienti ca aceste lucruri frumoase ies in evidenta atunci cand merge si jocul echipei. Sper ca spectatorii nostri sa capete efervescenta cu aceasta bautura care sa ajute echipa", a spus Raducan, completat imediat de mijlocasul Janos Szekely:"Suntem bucurosi ca suntem primul club din Romania care lanseaza o bautura racoritoare. Le recomand sa o incerce fiecare iar suporterii nostri sa-si racoreasca setea dupa victoriile pe teren. Am incercat-o si e foarte buna. In scurt timp speram sa apara si sampania si sa sarbatorim cu cola, sampanie si vin."

Cola Steaua va putea fi gasita in magazine la PET-uri de 0,5 si 2 litri, dar si la doze de 0.33 litri.

M.D.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Cola Steaua, #lansare Cola Steaua, #bautura racoritoare Steaua, #departament marketing Steaua , #stiri Steaua