Sanmartean la Steaua: Semnam actele!

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 11:17
3469 citiri
Sanmartean la Steaua: Semnam actele!
Foto: sport.ro

"Telenovela" iscata pe marginea transferului lui Lucian Sanmartean la Steaua a ajuns la final, partile ajungand in cele din urma la un acord.

Impresarul mijlocasului in varsta de 34 de ani, Anamaria Prodan, a anuntat ca atat jucatorul, cat si conducerea celor de la FC Vaslui, au spus "Da" acestei mutari.

"Porumboiu si-a dat acordul aseara (joi seara - n.red.) foarte tarziu. Lucian la fel. Acum trebuie sa vorbim cu Gigi Becali. Sanmartean isi doreste sa ajunga la Steaua, Reghecampf si Meme Stoica se lupta de trei saptamani pentru a-l aduce. Sper ca vineri sa va dau o veste buna, sa semnam actele", a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

Mai mult, oferta Stelei este una de zile mari, mijlocasul urmand a ramane jucatorul din Liga 1 cu cel mai mare salariu.

"Daca Lucian vrea sa vina la Steaua inseamna ca ramane cel mai bine platit jucator din Liga 1", a mai spus agentul Anamaria Prodan.

Lucian Sanmartean evolueaza la FC Vaslui din 2010, avand un contract extraordinar la echipa lui Adrian Porumboiu, care l-a platit cu 400 de mii de euro pe sezon.

In Ghencea, el va avea o remuneratie similara, urmand a incasa si o prima de instalare, in momentul semnarii contractului.

"Micul Platini" refuza Steaua? Vasluiul i-a propus prelungirea contractului!

Sanmartean si-a inceput cariera la Gloria Bistrita, dupa cinci sezoane plecand in prima liga elena, la Panathinaikos. A trecut apoi in Olanda, la FC Utrecht, dupa care a revenit la Bistrita inainte de a se transfera la FC Vaslui.

In aceasta iarna, Steaua i-a mai transferat pe Claudiu Keseru, liber de contract, si pe Alexandru Gradinaru, adus cu 300.000 de euro de la Viitorul lui Hagi.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Sanmartean transfer Steaua, #Lucian Sanmartean Steaua, #Steaua Sanmartean transfer , #stiri Steaua
Comentarii