Schimbari majore la Steaua dupa eliminarea din Liga Campionilor

Joi, 28 August 2014, ora 12:12
12438 citiri
Schimbari majore la Steaua dupa eliminarea din Liga Campionilor
Foto: enational.ro

Ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor va produce schimbari majore in sanul campioanei Romaniei.

Steaua a fost eliminata la penaltiuri de formatia bulgara Ludogorets Razgrad, iar in Ghencea urmeaza cateva zile de foc.

Pe langa pierderea sportiva, stelistii par a fi mai ingrijorati de pierderea financiara. Calificarea in grupele Ligii Campionilor le-ar fi adus in jur de 14 milioane de euro, fata de 7 milioane cat va insemna, cu tot cu incasarile din bilete, prezenta in grupele Europa League.

Ramane astfel o "gaura" de 7 milioane de euro, ce trebuie acoperita in perioada urmatoare. Cum se va produce acest lucru? Steaua isi va vinde pana la 1 septembrie doi jucatori extrem de importanti, insa mai pot aparea si surprize.

Pe lista certa a plecarilor se afla Cristi Tanase si Iasmin Latovlevici, dar Anamaria Prodan se afla in contact cu mai multe cluburi si negociaza plecarile lui Szukala si Stanciu.

Stop la veniri

Steaua avea pregatite inca doua transferuri pe acest final de mercato, un mijlocas si un atacant, dar totul depindea de calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Cum acest lucru nu s-a intamplat, oficialii Stelei vor sista negocierile. Prima tinta a Stelei era atacantul Jeremy Bokila de la Terek, pentru care ros-albastrii erau dispusi sa plateasca 1,5 milioane de euro, cu conditia ca echipa sa ajunga in grupele Ligii Campionilor.

Galca a pierdut increderea lui Becali

O alta certitudine este ca antrenorul Costel Galca a pierdut increderea patronului Gigi Becali. Deocamdata nu exista semnale ca Becali ar dori sa produca o schimbare pe banca tehnica, dar ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor trebuie sa-i dea motive de ingrijorare.

"Pe mine ma intereseaza doar banii din Liga Campionilor", a fost ultimul mesaj public transmis de Gigi Becali cand a fost eliberat pentru o zi.

Galca a fost adus la Steaua in aceasta vara, insa niciodata nu a fost prima varianta a lui Becali. Alesul patronului Stelei era Mihai Teja de la Universitatea Cluj, dar, dupa ce acesta a refuzat, Becali a fost nevoit sa aleaga o solutie de compromis si l-a numit pe Galca, la sfatul lui Anghel Iordanescu.

"Gigi e ca un urs ranit in acest moment. Se poate razgandi oricand in privinta antrenorului", afirma Dumitru Dragomir, fostul sef al LPF.

Steaua, eliminata la penaltiuri din Liga Campionilor: Moti a facut minuni in poarta lui Ludogorets

Steaua a fost eliminata din Liga Campionilor de formatia bulgara Ludogorets Razgrad, care s-a impus in returul de la Sofia cu 7-5, dupa loviturile de departajare.

Eroul bulgarilor a fost romanul Cosmin Moti, care, dupa eliminarea portarului Stoyanov, a intrat intre buturi si a aparat doua penaltiuri sutate de Parvulescu si Rapa.

Pentru Steaua urmeaza acum o toamna in grupele Europa League.

Campioana Romaniei isi va afla adversarele vineri, dupa ora 14:00, in direct pe Ziare.com.

C.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#steaua eliminata liga campionilor, #Steaua Liga Campionilor, #Schimbari Steaua Liga Campionilor , #stiri Steaua