Steaua a invins Rapid in marele derbi din Liga 4 cu un scor greu de imaginat

Sambata, 12 Octombrie 2019, ora 17:24
10543 citiri
Steaua a invins Rapid in marele derbi din Liga 4 cu un scor greu de imaginat
Foto: csasteaua.ro

CSA Steaua Bucuresti a invins Rapid FNG Bucuresti in marele derbi al Ligii 4, Seria Bucuresti, intr-o partida tensionata mai mult in tribune, unde spiritele s-au incins, iar jandarmii au trebuit sa intervina de mai multe ori, intrand si pe teren.

Jocul s-a terminat cu scorul halucinant de 10-0, partida facand parte din runda cu numarul 9 din Liga a IV-a Bucuresti, acolo unde Steaua a dat piept cu Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului. Pentru stelisti au inscris, printre altii, Florin Rasdan (32, 37), Rares Enceanu (41) si Andrei Antohi (43, 45).

Meciul s-a disputat pe stadionul din comuna Berceni, acolo unde de dimineata mai multe dispozitive de jandarmi au fost plasate la punctele cheie. Jandarmeria a luat masuri dupa ce galeria Rapidului a anuntat ca va fi prezenta cu circa 400 de fani. De partea cealalta, Steaua a avut prin Peluza Sud peste 1000 de suporteri.

Steaua are 9 victorii din primele noua meciuri din acest sezon, fiind marea favorita la promovarea in L3, cu cuplul de antrenori pe banca Oprita - Miu. Rapid FNG are 13 puncte, cu patru victorii, un egal si patru infrangeri.

In timpul jocului, arbitrul a luat la un moment dat decizia sa opreasca partida, pentru ca suporterii au aruncat cu mai multe petarde pe gazon. Ultrasii celor doua formatii s-au inflamat si dupa ce portarul Rapidului a aruncat o torta inapoi in peluza. Partida a fost intrerupta atunci 7 minute.

Steaua are un golaveraj uluitor in acest sezon, 67-1! Stelistii sunt lideri la egalitate de puncte cu Bucharest United.

Echipa de start a lui CSA Steaua: 22. Horia IANCU - 20. Marian NEAGU, 5. Sergiu BACTAR, 89. Ovidiu MORARIU, 13. Adrian ILIE - 8. Andrei NEAGOE, 30. Liviu BAJENARU, 10. Rares ENCEANU - 7. Florin RASDAN, 31. Robert ELEK, 11. Andrei ANTOHI.

In ultimele doua sezoane, Steaua a ratat promovarea in Liga III, in primul an in dauna Rapidului, apoi in dauna lui Carmen Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Steaua umileste Rapid derbi Liga 4, #Steaua bate Rapid 10 goluri marcate, #Steaua derbi Rapid scor halucinant , #stiri Steaua