Ziare.com

Steaua da CNA in judecata

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 12:17

   

Steaua da CNA in judecata
Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti anunta ca intentioneaza sa actioneze in instanta Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

Oficialii CSA Steaua sunt revoltati de decizia CNA de a nu sanctiona posturile TV care au folosit/folosesc denumirea Steaua in comunicarile publice legate de FCSB.

Iata comunicatul Clubului Sportiv al Armatei:

"Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua Bucuresti' a luat act de decizia Consiliului National al Audiovizualului, din data de 10 octombrie 2017, de a nu sanctiona anumite posturi de televiziune pentru folosirea incorecta a denumirii 'Steaua' sau 'Steaua Bucuresti' in comunicarile publice legate de echipa Fotbal Club FCSB din Liga 1.

Consideram ca posturile de televiziune vizate nu doar ca dezinformeaza opinia publica, dar ignora cu buna stiinta o hotarare judecatoreasca, aducand astfel prejudicii marcii inregistrate detinute de clubul nostru.

Consecvent obligatiilor legale de a intreprinde toate demersurile pentru protejarea patrimoniului aflat in administrare, CSA 'Steaua Bucuresti' evalueaza in prezent modalitatile legale prin care va putea actiona impotriva deciziei CNA de a nu sanctiona conduita posturilor de televiziune in cauza.

Ca institutie care are obligatia legala de a veghea asupra respectarii normelor juridice de catre toate institutiile care desfasoara activitate audiovizuala in Romania, ne exprimam speranta ca si in situatia in discutie CNA va actiona pentru ca deciziile definitive si irevocabile ale instantelor judecatoresti sa fie aplicate fara exceptii, in conformitate cu principiile statului de drept."

In luna decembrie a anului trecut, Curtea de Apel a hotarat ca Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua. In consecinta, denumirea echipei a fost schimbata in FCSB.

I.G.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Steaua da judecata CNA
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3500 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor