Steaua, facuta praf de o fosta glorie

Joi, 21 Iulie 2011, ora 17:03
3055 citiri
Steaua, facuta praf de o fosta glorie

Adrian Bumbescu, fost mare jucator al Stelei, nu da nicio sansa formatiei antrenata de israelianul Roni Levy in campionatul care va incepe vineri.

Castigator al Cupei Campionilor Europeni in 1986, Bumbescu este de parere ca "ros-albastrii" nu vor prinde cupele europene in sezonul viitor si il pune la zid de Levy, dar si pe jucatorii acestuia.

"Lotul nu are valoare. Cu echipa asta, Steaua va termina editia de campionat pe locurile 8-9. Cine este acest Roni Levi? Eu nu il cunosc. El e antrenor din intamplare aici, pentru ca toti ceilalti au refuzat sa stea pe banca Stelei. Cei mai periculosi sunt << catelusii >> de pe langa Gigi. Este sfatuit prost si de-aia s-a ajuns aici.

E haos mare. Cum sa pleci din Ghencea? Unde sa te duci? Asta nu va ramane asa. Vedem ce se va intampla in procesul dintre Gigi Becali si MApN, apoi ne strangem noi, fostele glorii, si facem o echipa. Steaua se va intoarce in Ghencea.", a declarat Bumbescu pentru Evenimentul Zilei.

Scenariu sumbru pentru Steaua

Steaua a fost criticata dur si de Tudorel Stoica, fostul jucator al echipei care a batut Barcelona la Sevilla fiind de parere ca "ros-albastrii" nu mai exista dupa ultimele decizii ale finantatorului Gigi Becali.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Adrian Bumbescu, #Bumbescu critica Steaua, #Steaua Bucuresti, #Gigi Becali , #stiri Steaua
Comentarii
Poza aut_in_aut_out
aut_in_aut_out
rank 3