Steaua l-a ofertat pe Grigoras

Luni, 06 Iunie 2011, ora 18:53
2463 citiri
Steaua l-a ofertat pe Grigoras

Refuzati de Cosmin Olaroiu si Gica Hagi, oficialii Stelei si-au indreptat atentia spre tehnicienii din Liga 1, Petre Grigoras fiind primul pe lista "ros-albastrilor".

Fostul antrenor al formatiilor Pandurii Targu Jiu si Otelul Galati a dezvaluit ca a fost sunat de Gigi Becali care i-a propus sa vina la formatia din Bulevardul Ghencea.

"M-a cautat domnul Becali. A fost o discutie de principiu sa vedem ce ar fi de facut. I-am cerut timp de gandire doua zile, nu as vrea sa fiu unul din cei sase antrenori care trec intr-un sezon pe la Steaua.", a spus Grigoras, potrivit site-ul gsp.ro.

Pe lista Stelei se mai afla Ladislau Boloni, Ionut Badea si Alessandro Costacurta.

4 antrenori pe lista Stelei. Vezi care are cele mai mari sanse sa ajunga in Ghencea

Fostul selectioner se afla in negocieri cu grecii de la PAOK Salonic, in timp ce in cazul lui Ionut Badea exista sanse mici ca acesta sa fie lasat de Florian Walter sa plece de la Universitatea Cluj.

Alessandro Costacurta, fost jucator de legenda la AC Milan, are sanse mici sa ajunga in Ghencea, cariera sa de antrenor fiind foarte scurta (Mantova, 2008-2009).

Petre Grigoras a mai pregatit pana acum formatiile Farul Constanta (2000-2002, 2004-2005), FC Onesti (2002-2003), Petrolul Moinesti (2003-2004), Otelul Galati (2006-2009), Poli Iasi (2009-2010) si Pandurii Targu Jiu (2010-prezent).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#Petre Grigoras, #Steaua, #Grigoras antrenor Steaua, #Gigi Becali , #stiri Steaua