Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Steaua risca sa fie depunctata

Vineri, 24 Decembrie 2010, ora 20:09
2591 citiri
Steaua risca sa fie depunctata

Steaua nu si-a platit nici pana acum datoria pe care o are catre antrenorul italian Cristiano Bergodi si risca sa fie depunctata.

120.000 de euro are Becali sa-i plateasca lui Bergodi si, daca finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea nu va plati aceasta datorie, Steaua risca sa fie depunctata sau sa i se interzica transferurile.

"Deja este facuta plangere la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), iar Cristiano mi-a spus ieri, ca acum, in luna ianuarie, trebuie sa se dea o decizie in legatura cu acest caz. Fata de clubul Steaua a fost incheiata orice discutie, deoarece este incredibil ce se intampla. Nici pana acum, oficialii Stelei nu l-au cautat pe Cristiano Bergodi sa rezolve aceasta problema pe cale amiabila. Aici e vorba de niste prime si o parte din salariul antrenorului italian, pe care Steaua nu i le-a onorat. Este decis sa mearga pana la capat, iar poate Becali nu-si da seama de gravitatea situatiei, daca nu-i va da banii", a spus avocatul lui Bergodi, Bogdan Tohaneanu, pentru Prosport.

Bergodi a pregatit-o anul trecut pe Steaua, timp de doar trei luni.

Si Dorinel isi cere banii

Antrenorul italian nu este singurul tehnician care a trecut pe la Steaua si nu si-a primit inca toti banii. Dorinel Munteanu se afla in aceeasi situatie.

"Clubul Steaua nu i-a platit lui Dorinel nici pana acum restantele catre Fiscul din Germania, acolo unde actualul antrenor al Otelului isi are resedinta. E vorba de vreo 90.000 de euro. Mai mult, Dorinel a aflat ca Steaua a facut apel la o hotarare data de tribunal prin care oficialii clubului ar fi trebuit sa-i achite acestuia niste restante salariale de pe vremea in care Dorinel Munteanu activa in Ghencea ca fotbalist. E pacat ca se intampla astfel de lucruri la un club de talia Stelei. Dorinel nu cere nimic in plus fata de datoriile pe care conducerea ros-albastrilor le are fata de el. El nu a vrut niciodata sa se ajunga prin tribunale", a declarat, pentru sursa citata, un apropiat al lui Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a antrenat-o pe Steaua in 2008, timp de doua luni.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Steaua risca depunctarea, #Steaua datorie Cristiano Bergodi , #stiri Steaua