Steaua se impune pe final la Piatra Neamt

Duminica, 02 August 2009, ora 22:34
1575 citiri
Steaua se impune pe final la Piatra Neamt

Steaua a castigat cu 2-0 la Piatra Neamt, insa victoria a fost multa mai dificila decat o arata scorul. Ambele goluri au fost reusite in finalul meciului, de Kapetanos si Toja.

Victoria cu modesta Motherwell a trimis Steaua in al noualea cer, dar in realitate s-a dovedit ca lucrurile nu sunt tocmai roz in Ghencea, jocul cu Ceahlaul fiind unul modest.

Gazdele au avut o sansa incredibila in minutul 6, dupa o gafa a lui Tatarusanu, anulata insa de o interventie fenomenala a lui Goian, care a scos mingea de pe linia portii.

Vazand ca jocul nu merge, Bergodi a mutat inca de la pauza. Ionescu a intrat in locul lui Grzelak, iar pe parcursul partii secunde au mai fost introdusi Kapetanos si Ochirosii, in locul lui Stancu si Banel Nicolita.

Jocul Stelei nu mergea insa, dar grecul Pantelis Kapetanos si-a adus aminte ca in sezonul trecut a fost letal mai mereu in ultimele zece minute, iar in minutul 80 a punctat cu o lovitura de cap, dupa ce Surdu a insistat excelent pentru o faza pe care tot el o irosise inital.

In prelungirile partidei, Toja a atins pentru prima data mingea cu piciorul drept si a directionat-o direct in vinclu, spre uimirea tuturor.

Steaua a castigat in cele din urma cu 2-0, dar cu siguranta "ros-albastrii" vor reveni cu picioarele pe pamant dupa euforia victoriei cu Motherwell

Pentru Steaua urmeaza o noua saptamana plina de fotbal, cu o excursie in Scotia, si derbiul cu CFR Cluj din Ghencea, contand pentru etapa a doua.

Adversar complicat pentru campioana Steaua în sferturile EuroCup
Adversar complicat pentru campioana Steaua în sferturile EuroCup
Campioana României la polo masculin, Steaua Bucureşti, va întâlni formaţia spaniolă Astralpool CN Sabadell, în sferturile de finală ale LEN Euro Cup, conform tragerii la sorţi de marţi....
Calificare dramatică pentru Steaua în sferturile cupelor europene. A fost nevoie de penalty-uri
Calificare dramatică pentru Steaua în sferturile cupelor europene. A fost nevoie de penalty-uri
CSA Steaua Bucureşti s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo pe apă, după ce a învins formaţia elenă Panionios Atena cu scorul de 20-18 (2-2, 3-2, 2-4, 4-2,...
#Steaua, #ceahlaul piatra neamt , #stiri Steaua