Tensiuni la Steaua

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 12:23
3654 citiri
Tensiuni la Steaua

"Razboiul rece" dintre Gigi Becali si antrenorul Ilie Stan s-a extins pana in vestiarul Stelei, atmosfera fiind din ce in ce mai proasta din cauza deciziilor luate in ultima vreme de patron.

Ultimul jucator care a rabufnit in vestiar este Razvan Stanca, portarul de rezerva al "ros-albastrilor" fiind nemultumit ca nu a fost titularizat dupa ce Tatarusanu a gafat impardonabil in dubla cu Twente Enschede, din Europa League.

Antrenorul Stelei, umilit din nou de Becali

Anuntat de Ilie Stan ca va deveni numarul 1 in poarta Stelei, Stanca s-a trezit din nou pe banca la intervetia finatatorului Gigi Becali, iar acum ameninta ca va pleca de la echipa.

"E bataie de joc ce mi se intampla aici! Ce trebuie sa fac ca sa mi se dea si mie o sansa?! La vara nu mai stau aici daca mi se pune stampila de rezerva eterna. Asa nu mai accept!", le-a transmis Razvan Stanca apropiatilor, anunta site-ul gsp.ro.

Secundul Eduard Iordanescu nu a primit prea bine reactia goalkeeperului si a afirmat ca stafful tehnic nu trebuie sa dea socoteala jucatorilor pentru deciziile luate.

"Noi nu trebuie sa dam explicatii nici unui jucator. Asta e decizia si gata, jucatorii trebuie sa se supuna! Asta nu inseamna ca Stanca nu e un portar pe care Steaua nu se mai bazeaza", a spus Iordanescu.

Revine Meme Stoica la Steaua?

In varsta de 32 de ani, Stanca s-a transferat la Steaua in 2011 si a mai jucat la formatiile Sportul Studentesc, Farul Constanta, Dacia Mioveni, Pandurii Targu Jiu si Universitatea Craiova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#tensiuni vestiar Steaua, #Stanca revolta Steaua, #probleme portari Steaua , #stiri Steaua