Trei cluburi uriase din Europa vin sa joace impotiva Stelei

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 09:15
2905 citiri
Trei cluburi uriase din Europa vin sa joace impotiva Stelei

Trei cluburi uriase din Europa sunt asteptate in luna august la Bucuresti, pentru a evolua impotriva Stelei.

Adrian Thiess, omul care a organizat amicalul dintre Dinamo si FC Barcelona din urma cu doi ani, anunta ca este gata de un eveniment mult mai amplu.

Thiess ar vrea sa-i aduca pe cei de la Real Madrid in Capitala pentru un amical de lux cu Steaua, insa are si o varianta de rezerva - un turneu de pregatire cu trei nume mari de pe "batranul continent".

"Eu am anuntat dupa meciul Dinamo-Barcelona, din 2012, ca in urmatorul an s-o aducem pe Real Madrid pentru un meci cu Steaua. Nu s-a putut din cauza unor motive ce n-au tinut de noi. Am translatat evenimentul pentru 2014, si acum ne focusam pe el. Dar, atentie, sunt doua variante: de a se organiza un singur meci cu Real Madrid - si aici trebuie sa vedem cum se pliaza programul spaniolilor cu cel al Stelei - si a doua varianta, un turneu in patru cu echipe foarte puternice. Patru meciuri cu o miza, Champions Cup, dar pentru asta e nevoie de minimum sase luni pentru organizare. Noi vom incerca s-o facem in trei. Trebuie sa negociezi cu sponsorii, e vorba de pachete turistice, de zboruri speciale, de discutat cu operatorii aerieni. Nu e chiar asa de simplu, hai sa inchiriem un stadion si sa-i punem pe aia doi sa joace.

Varianta ar fi 7 august. Sa vedem insa cum e cu preliminariile Champions League, unde joaca Steaua. Ar mai fi optiunile 12, 13 sau 14 august. Lucrurile le vom decide in cel mai scurt timp. Ori Steaua - Real, ori acest turneu in patru... Nume foarte mari. Liverpool, Inter, Roma... Analizam cine are disponibilitate in perioada respectiva. Daca rezolvam intr-un timp relativ scurt corelarea agendei sportive a celor patru echipe pe o data care este identica sau foarte apropiata de cea pe care o avem in vedere pentru Real, atunci vom organiza acest turneu si lasam Realul pentru vara urmatoare. Vom vedea", a declarat Thiess pentru ziarul Ring.

Amical intre Steaua si Real Madrid: Vezi cand si unde va avea loc meciul

Nu este pentru prima data cand se vorbeste despre un amical de lux al campioanei Romaniei.

FC Barcelona trebuia sa joace impotriva echipei lui Reghecampf in urma cu doi ani, insa stelistii au refuzat propunerea, preferand sa se concentreze pe cupele europene.

In vara trecuta, Bayern Munchen urma sa vina in Capitala, dar amicalul a "picat" dupa ce bavarezii au castigat Champions League si si-au stabilit un alt program.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Steaua amical Real Madrid, #Steaua Liverpool Roma amical, #Steaua turneu amical , #stiri Steaua