Tudorel Stoica anunta o noua echipa a Stelei: Va veni un om de afaceri

Marti, 03 Februarie 2015, ora 10:17
6596 citiri
Tudorel Stoica anunta o noua echipa a Stelei: Va veni un om de afaceri
Foto: Radio Sport Total FM

Capitanul celei mai importante echipe din istoria Stelei, Tudorel Stoica, a comentat litigiul existent intre Gigi Becali si Clubul Sportiv al Armatei Steaua, in urma careia echipa de fotbal a pierdut marca.

Tudorel Stoica a declarat ca are informatii potrivit carora in perioada urmatoare va aparea o noua echipa a Stelei, in cazul in care Becali nu va ajunge la un acord cu Armata.

"Pot sa va spun ca va veni un om de afaceri care va cumpara brandul Steaua si o va lua din liga a patra", a anuntat Tudorel Stoica la Digi Sport.

Spusele lui Tudorel Stoica sunt intarite si de faptul ca CSA Steaua a reiinfintat sectia de fotbal, la finalul anului trecut.

Tudorel Stoica a mai afirmat ca Becali ar trebui sa plateasca "doua-trei milioane de euro" pentru a prelua marca Steaua.

Desi oficialii echipei lui Gigi Becali s-au inteles in luna ianuarie cu reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei privind dreptul de folosire al marcii Steaua, acest lucru nu se va intampla in viitorul apropiat.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca echipa lui Becali nu va putea folosi marca, in pofida acordului cu MApN. In cazul in care acest lucru s-ar intampla, Steaua ar incalca hotararea ICCJ, conform spuselor lui Argaseala.

nalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, la inceputul lunii decembrie, ca Gigi Becali sa piarda marca Steaua, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CSA Steaua a cedat dreptul de utilizare al marcii Steaua catre Asociatia Fotbal Club Steaua in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club Steaua, detinuta de Gigi Becali, care a continuat sa foloseasca marca "Steaua".

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza lui Becali, Inalta Curte a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca "Steaua".

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#echipa noua Steaua, #Tudorel Stoica echipa noua Steaua , #stiri Steaua