Vezi ce sfaturi au primit fanii lui Liverpool inainte de venirea in Romania

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 10:49
1114 citiri
Vezi ce sfaturi au primit fanii lui Liverpool inainte de venirea in Romania

Un comunicat aparut pe site-ul oficial al lui Liverpool ii avertizeaza pe fanii "cormoranilor" asupra riscurilor pe care trebuie sa le evite pe perioada sederii in Bucuresti, acolo unde vor juca joi impotriva Stelei.

"Stadionul Ghencea a fost construit de Ministerul Apararii, are o capacitate de 28.139 de locuri, dar infrastructura si facilitatile sunt mult inferioare comparativ cu arenele din regatul Unit si alte tari europene", suna prima fraza a comunicatului.

Fanii sunt sfatuiti sa nu bea in spatii publice, pentru ca risca o amenda de 116 euro, si sunt sfatuiti sa nu cante pe strazi, in conditiile in care legile romanesti condamna aceste manifestari, considerate tulburari ale linistii publice.

Suporterilor li se atrage atentia sa consulte prognoza meteo, deoarece sectorul ce le-a fost alocat nu este acoperit. De asemenea, clubul englez a solicitat in mod expres instalarea unei toalete destinate exclusiv femeilor, pentru ca "cele care exista sunt comune si nu sunt luminate".

"Nu intrati beti pe stadion!"

"Nu incercati sa intrati pe stadion cu brichete, torte sau cutite. Riscati sa fiti retinuti de fortele de securitate, care nu vor permite accesul nici persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice", isi avertizeaza clubul englez suporterii, care sunt sfatuiti sa faca toate platile in "moneda nationala romaneasca": "Plata in euro sau cu cardul nu este acceptata decat in hoteluri si cateva restaurante din Bucuresti".

"Consultati lista de preturi inainte de a comanda. Romanii incearca sa umfle nota in cazul turistilor straini", "nu va urcati in taxiuri aflate in apropierea aeroportului, garilor sau hotelurilor pentru ca sunt mult mai scumpe", "stati in grupuri pentru ca riscati sa fiti acostati de indivizi care se prezinta drept politisti", "asigurati-va din timp ca veti ajunge la stadion pentru ca strazile din jur sunt blocate inaintea meciurilor", sunt alte cateva sfaturi pe care clubul Liverpool le da fanilor care vor asista la meciul cu Steaua, de joi.

Liverpool joaca in Ghencea pentru a doua oara in acest an, dupa ce pe 25 februarie a invins Unirea Urziceni, scor 3-1, in mansa secunda a 16-imilor de finala ale Europa League.

Intalnirea dintre Steaua si Liverpool, din etapa a 5-a a Grupei K din Europa League, este programata joi, de la ora 20:00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Autor: Ionut Socaciu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#sfaturi fani Liverpool Romania, #Steaua Liverpool Europa League , #stiri Steaua