Wesley a refuzat Steaua. Porumboiu da vina pe impresari

Joi, 29 Decembrie 2011, ora 18:38
1521 citiri
Wesley a refuzat Steaua. Porumboiu da vina pe impresari

Dupa ce atacantul brazilian Wesley Lopes a refuzat oferta celor de la Steaua, Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui, i-a aratat cu degetul pe impresarii jucatorului.

Finantatorul "galben-verzilor" sustine ca agentii au blocat mutarea sud-americanului, ei fiind cei care au refuzat oferta facuta de Gigi Becali.

"Nu Wesley l-a refuzat pe Becali, ci impresarii lui. Dar depinde cu cati impresari a vorbit domnul Becali, ca in cazul unui transfer apar multi impresari. Nu pot sa spun exact daca vrea sa plece Wesley, anul trecut a avut cateva oferte, am inteles si acum ca ar avea", a spus Porumboiu la Sport.ro.

Patronul echipei din Vaslui a marturisit ca brazilianul are un salariu urias in Moldova, mult peste ce i-a oferit Becali pentru a-l atrage la Steaua.

"Salariul e stabilit in functie de randamentul jucatorului. Wesley nu avea un salariu de 400.000 de euro, castigul lui putea fi mai mare. Dar pe langa bonusuri sunt stipulate in contract si penalitatile. El a spus ca nu pleaca de la Vaslui pana nu ia un trofeu. Ne ramane Cupa in acest sezon. Eu am crezut ca vrea sa dea lovitura vietii sale la Steaua. Vorbim de cea mai galonata echipa din Romania", a mai spus Porumboiu.

Wesley a refuzat Steaua

Atacantul Wesley Lopes a refuzat oferta celor de la Steaua, considerand ca salariul propus de "ros-albastri" era mult prea mic.

Gigi Becali, finantatorul Stelei, i-a oferit sud-americanului 180.000 de euro pentru un an si jumatate de contract, plus o prima de instalare de 300.000 de euro, in timp ce la Vaslui jucatorul castiga aproximativ 400.000 de euro anual numai din salariu.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Wesley refuza Steaua, #Wesley transfer Steaua, #porumboiu explica transfer wesley , #stiri Steaua