Florin Costea, "oaia neagra" de la Steaua lui Becali

Miercuri, 26 Octombrie 2011, ora 09:10
1812 citiri
Florin Costea, "oaia neagra" de la Steaua lui Becali

Prezentat ca un super-star al fotbalului romanesc in momentul in care a semnat cu Steaua, atacantul Florin Costea a dezamagit crunt in primele meciuri jucate in tricoul "ros-albastru". Mai mult, el a "reusit" sa isi puna in cap suporterii, colegii si antrenorii, toti reprosandu-i indolenta si nesimtirea.

In finalul derbiului cu Rapid, dupa ce antrenorul Ilie Stan a facu cea de-a treia schimbare. Costea s-a ridicat de pe banca si a plecat la vestiare, nemultumit de faptul ca nu a fost folosit. Fostul "decar" al Craiovei avea experienta in genul acesta de aventuri, in luna aprilie el parasind banca de rezerve a Stiintei in timpul unui meci dupa un conflict cu tehnicianul Laurentiu Reghecampf.

Si atunci, dar si acum, Florin are increderea patronului. Gigi Becali, ca si Adrian Mititelu, este convins ca varful de atac are o valoare certa si de aceea ii tolereaza aceste iesiri necontrolate. Evolutiile din teren ale jucatorului nu ii dau insa dreptate, Costea cel mai fiind unul din cei mai slabi fotbalisti din lotul Stelei in momentul de fata.

Cotidianul Gazeta Sporturilor prezinta, in editia tiparita, un nou act de indisciplina al lui Florin Costea. Conform sursei citate, cel poreclit "Cioara" a refuzat sa execute un exercitiu comandat de antrenorul Ilie Stan la o sedinta de pregatire.

El a sfidat pe toata lumea iar coechipierii au inceput sa comenteze, plangandu-se de tratamentul preferential de care beneficiaza olteanul.

Becali, ultimatum pentru Florin Costea

Finantatorul Gigi Becali a "simtit" ca vestiarul se poate rascula daca nu ia masuri, asa i-a dat un ultimatum lui Florin, care trebuie sa demonstreze ca merita sa joace la Steaua pana la finalul acestui tur, in caz contrar el urmand a fi lasat sa plece liber de contract.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#florin costea oaia neagra steaua, #florin costea indisciplina steaua, #florin costea ultimatum becali , #suporteri