Adi Popa a refuzat o oferta din campionatul Spaniei: M-am sfatuit cu Tamas

Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 09:43
3576 citiri
Adi Popa a refuzat o oferta din campionatul Spaniei: M-am sfatuit cu Tamas
Foto: Facebook/ Adrian Popa

Adi Popa, care s-a transferat la Reading, in Anglia, a dezvaluit ca a avut o oferta din prima liga a Spaniei.

Astfel, unul dintre oamenii de baza ai Stelei in ultimele sezoane ar fi putut juca impotriva lui FC Barcelona si Real Madrid, daca ar fi acceptat oferta ultimei clasate din Primera Division.

"Consider acest transfer un pas inainte. Merg intr-un campionat foarte puternic. Am avut in aceasta iarna si o oferta din Spania, de la Granada, dar am refuzat-o in detrimentul acesteia. Mi-am indeplinit un vis la Steaua. Am vrut sa joc aici pentru ca mergeam de mic la stadion si imi priveam idolii in ros-albastru. Am trait clipe unice la Steaua", a spus Adi Popa, citat de Digi Sport.

Acesta a dezvaluit ca s-a sfatuit cu Gabi Tamas inainte de a semna cu Reading. Fundasul stelist a jucat pentru mai multe echipe din Anglia, printre care West Bromwich Albion.

"M-am sfatuit cu Gabi inca de la inceputul pregatirii, cand aflasem pentru prima oara de interesul lui Reading. Mi-a spus sa merg cu incredere acolo pentru ca nu voi regreta. Maine ajung in Anglia, fac vizita medicala si apoi semnez", a adaugat Adi Popa.

Britanicii de la Reading, locul 4 din Championship, liga a doua engleza, au oferit 600 de mii de euro in schimbul lui Adi Popa, iar jucatorul pleaca sambata in Anglia pentru a semna contractul.

In varsta de 28 de ani, Adi Popa a ajuns la Steaua in 2012, de la Concordia Chiajna, pentru 400 de mii de euro. Are 25 de goluri in 210 meciuri pentru vicecampioana, inclusiv 5 partide in grupele Ligii Campionilor.

Jucatorul a marcat 3 goluri pentru Steaua in acest sezon, in 31 de partide, si a devenit titular in nationala Romaniei.

Popa a mai avut oferte din Turcia si Coreea de Sud in aceasta iarna.

Ce spune Adi Popa, dupa plecarea de la Steaua

Salariul lui Adi Popa in Anglia, facut public: Va castiga o suma impresionanta

Adi Popa a renuntat la o suma uriasa ca sa plece de la Steaua

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adi Popa refuzat transfer Granada, #Adi Popa transfer Reading, #Adi Popa sfatuit Tamas, #Popa sfatuit Tamas transfer Anglia, #Adi Popa transfer Anglia , #transferuri