Becali pregateste transferul anului in Liga 1

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 19:17
3335 citiri
Becali pregateste transferul anului in Liga 1

Gigi Becali, finantatorul Stelei, pregateste transferul anului in Liga 1.

Latifundiarul este interesat de mijlocasul celor de la FC Vaslui, Lucian Sanmartean, pe care isi doreste sa-l aduca printr-un artificiu.

Becali vrea sa profite de faptul ca fotbalistul in varsta de 33 de ani are bani de primit de la Vaslui, urmand a-l atrage in Ghencea promitandu-i achitarea restantelor.

"L-as lua pe Sanmartean, dar numai daca il iau gratis. M-a intrebat cineva daca ar fi bun Sanmartean. Am intentia de a-l lua, dar nu sunt asa de interesat incat sa ma apuc sa negociez. O sa vorbesc cu Porumboiu. Eu l-am intrebat: Adriane, tu-l mai tii pe Sanmartean? Si el mi-a zis: Da, dom'le, il tin. De-aia nu am mai insistat. El mai are de luat vreo 350.000 de euro si i-am zis ca ii dau eu banii aia si inca 10.000 pe luna.

Dar Sanmartean a spus ca nu vrea la Steaua pana nu ia toti banii de la Vaslui. E normal. E un jucator de exceptie, care nu se desparte de fotbal cu dragoste, impacat cu el, cu lumea. Sa vina un an de zile la Steaua sa castige campionatul, sa joace in Liga Campionilor, sa il aplaude lumea, sa-l perceapa apoi ca stelist", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Finantatorul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a explicat apoi ca mijlocasul are bani de primit de la club, insa o suma mult mai mica decat cea avansata de Becali.

"Suma despre care se spune ca ar fi restante catre Sanmartean e imensa. E o prostie suma asta. Avem o restanta la el, dar nu e ceva atat de mare, nici vorba", a explicat Porumboiu.

Totusi, el nu a inchis usa Stelei, anuntand ca este gata sa negocieze.

"Nu e netransferabil, se poate discuta orice. Trebuie sa fie de acord si jucatorul, dar clubul nu solicita sume nesimtite. Daca Becali da suma aia despre care spune ca ar fi restanta la Sanmartean, clubul ar fi foarte multumit."

33 de ani are Lucian Sanmartean, jucator care a trecut in decursul carierei pe la echipe cum sunt Gloria Bistrita, Panathinaikos Atena, FC Utrecht sau FC Vaslui.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sanmartean transfer Steaua, #Steaua transfer Sanmartean, #becali sanmartean steaua , #transferuri
Comentarii