Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce spune Adi Popa, dupa plecarea de la Steaua

Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 08:09
5100 citiri
Ce spune Adi Popa, dupa plecarea de la Steaua
Foto: Facebook/ Adrian Popa

Adi Popa, unul dintre oamenii de baza ai Stelei in ultimele sezoane, si-a luat la revedere vineri de la colegii sai, dupa transferul la echipa Reading, din Anglia.

Jucatorul le-a transmis colegilor sai sa se califice in grupele Champions League, adaugand ca el stie ce inseamna sa participe in aceasta competitie.

"Imi este foarte greu sa-mi gasesc cuvintele. Va rog frumos sa ma scuzati pentru emotii, mi s-a facut pielea de gaina. Tin sa le multumesc tuturor care au fost aici in acesti ani frumosi. Am trait niste momente unice in viata alaturi de voi.

Va rog sa intrati in Champions League, eu stiu ce inseamna asta. Pentru a intra acolo trebuie sa luati titlul si am incredere in voi ca puteti face asta. Va urez succes si am mare incredere in toti cei care sunteti aici si vreau sa vin sa ridic trofeul cu voi", le-a spus Adi Popa colegilor, citat de Digi Sport.

Apoi, intr-o conferinta de presa, jucatorul a spus a antrenorul Laurentiu Reghecampf l-a ajutat foarte mult in cariera si a vorbit despre momentele frumoase traite la Steaua.

"Sunt multe momente unice traite la Steaua. De la calificarea in Champions League, la meciurile cu Ajax sau Chelsea. Sau meciurile cu Dinamo, cand ii umileam. Si acum, cand ma gandesc la acele momente, mi se face pielea de gaina.

Va spun sincer ca nici la meciul de deschidere de la Euro, cu Franta, nu am avut atatea emotii. Voiam sa plec in vara cu medalia de campion la gat. Dar s-a ivit aceasta oportunitate si a trebuit sa aleg", a precizat Popa.

De asemenea, pe contul de Facebook, mijlocasul a notat ca perioada petrecuta la Steaua reprezinta indeplinirea unui vis din copilarie.

"A venit si ziua asta. Din 2012 am simtit ca mi-am implinit visul pe care il aveam de cand eram copil. Sa joc in tricoul ros-albastru, pentru echipa mea de suflet, FC Steaua Bucuresti.

Am dat totul pentru voi si pentru cele doua culori de fiecare data cand am intrat in teren si nu voi uita niciun moment petrecut la acest club.

Dar astazi a venit ziua in care va anunt ca voi pleca. Maine (sambata - n.red.), voi semna cu Reading Football Club pentru care voi juca in urmatorii ani. Sufletul meu va ramane alaturi de toata suflarea ros-albastra si imi doresc ca fostii mei colegi sa-mi pastreze o medalie de campion la sfarsitul sezonului.

De asemenea, imi doresc sa se rezolve aceasta situatie in care se afla clubul acum, iar suporterii sa se intoarca alaturi de echipa, sa fie o familie asa cum am fost mereu, si la bine, si la greu. Poate voi mai avea ocazia in viitor sa imbrac tricoul ros-albastru si sa revin acasa.

Va multumesc pentru toate momentele frumoase, pentru fiecare incurajare, pentru aplauzele voastre si chiar pentru momentele cand, poate, m-ati injurat, pentru ca m-ati ambitionat si m-ati impins de la spate sa merg mai departe.: )

Forza Steaua!

Adi Popa, unul dintre voi", scria pe Facebook Adi Popa, vineri seara.

Britanicii de la Reading, locul 4 din Championship, liga a doua engleza, au oferit 600 de mii de euro in schimbul lui Adi Popa, iar jucatorul pleaca sambata in Anglia pentru a semna contractul.

In varsta de 28 de ani, Adi Popa a ajuns la Steaua in 2012, de la Concordia Chiajna, pentru 400 de mii de euro. Are 25 de goluri in 210 meciuri pentru vicecampioana, inclusiv 5 partide in grupele Ligii Campionilor.

Jucatorul a marcat 3 goluri pentru Steaua in acest sezon, in 31 de partide, si a devenit titular in nationala Romaniei.

Popa a mai avut oferte din Turcia si Coreea de Sud in aceasta iarna.

Salariul lui Adi Popa in Anglia, facut public: Va castiga o suma impresionanta

Adi Popa a renuntat la o suma uriasa ca sa plece de la Steaua

F.N.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Adi Popa reactie transfer Reading, #Adi Popa transfer Reading, #mesaj Adi Popa transfer Reading, #Adi Popa plecat Steaua , #transferuri