Dorel Stoica rupe tacerea

Joi, 05 August 2010, ora 13:17
2936 citiri
Dorel Stoica rupe tacerea

Aflat in conflict cu fostul sau club, Universitatea Craiova, Dorel Stoica a hotarat sa rupa tacerea si spune ca a plecat din Banie pentru a nu fi nevoit sa joace gratis.

Mijlocasul dezvaluie ca a renuntat la peste 270.000 de dolari pe care patronul Adrian Mititelu ii datoreaza din salariu si prime de victorie.

"Sunt surprins ca in continuare vad ca se bate la poarta mea. E momentul sa dam cartile pe fata in ceea ce s-a intamplat cu Adrian Mititelu. Eu aveam un salariu de 400.000 de dolari pe an la Craiova, insa ultimele 6 luni am jucat gratis, n-am vazut nici macar un dolar. Nimic.

Mai aveam 5.000 de euro pentru fiecare victorie si in acel sezon cred ca am avut 15-16 victorii. Nici un ban din acei 75.000-80.000 n-am vazut. Am zis sa plec de la Craiova si sa fiu baiat bun sa nu pun clubul sa plateasca acele restante in valoare de peste 270.000 de dolari.

Am plecat in Arabia si am facut un bine Craiovei. Am plecat ca sa nu mai fiu nevoit sa joc gratis la Craiova, asta trebuie sa stie lumea. In plus, Mititelu a vrut sa ma dea afara de la Universitatea de vreo 3 ori si tot de atatea ori a venit la mine sa ne impacam si sa ma-ntorc la echipa.", a declarat Dorel Stoica pentru Gazeta Sporturilor.

Oltenii solicita din partea fostului capitan daune in valoare de 999.000 de euro dupa ce acesta a ales sa semneze cu Steaua in aceasta pauza competitionala.

Sefii Stiintei sustin ca Stoica a semnat o conventie in momentul in care a fost lasat sa plece la Al Ettifaq, in iarna, conform careia nu va juca la alta echipa in afara de Universitatea in Liga I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Rezultatul cu care Universitatea Craiova și-a ”dinamitat” șansele la titlu. Gică Hagi a dat lovitura în Bănie
Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanţa cu 2-1 (2-1), vineri seara, în Bănie, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Superligii de fotbal. Universitatea,...
#Dorel Stoica, #Steaua Bucuresti, #Adrian Mititelu, #Universitatea Craiova , #transferuri