Doriti de Steaua, doi titulari de la Astra sunt pe picior de plecare - discutii cu scandal

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 08:22
3722 citiri
Doriti de Steaua, doi titulari de la Astra sunt pe picior de plecare - discutii cu scandal
Foto: Hepta.ro

Doi dintre cei mai buni si mai apreciati jucatori ai liderului Ligii 1, golgheterul Denis Alibec, si capitanul Valerica Gaman, sunt tot mai aproape de despartirea de Astra Giurgiu.

"In cazul in care castigam campionatul si mergem in Champions League, raman aici", a spus Alibec, citat de Digi Sport.

Acesta are 16 goluri si 9 pase decisive in 30 de meciuri pentru Astra Giurgiu in acest sezon.

De asemenea, in ce il priveste pe Gaman, fostul presedinte al liderului Ligii 1 si actual manager sportiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, considera ca sunt slabe sanse sa ramana la gruparea din Giurgiu: "Oricum nu mai semneaza cu Astra sub nicio forma".

De altfel, fratele capitanului Astrei, Irinel Gaman, a spus ca Steaua l-a cautat pe acesta si ca Dinu Gheorghe si Anamaria Prodan au luat parte la discutiile purtate in urma cu trei luni.

"Niciodata nu s-a dus Valerica la Anamaria! Ea a fost cea care ne-a sunat de ne-a inrosit telefoanele in urma cu vreo doua-trei luni. M-am dus la discutii in Bucuresti. Alaturi de Anamaria a mai asistat si Dinu Gheorghe, am inteles ca patronul Stelei are incredere in sfaturile lui in ce priveste transferurile.

Le-am prezentat pretentiile noastre, iar a doua zi a fost sunat Vali. I s-a transmis ca oferta Stelei e de 300.000 de euro la semnatura si 20.000 salariu pe luna. Valerica a multumit, dar a declinat-o, pentru ca la momentul respectiv voia mai mult. Le-a spus celor de la Steaua ca poate o va lua in calcul in vara.

Daca Becali considera acum ca sunt acri strugurii, treaba lui. Astea sunt niste tactici ale lui Gigi, s-a obisnuit lumea cu ele. Ar trebui sa fim mai corecti", a spus Irinel Gaman, citat de Gazeta Sporturilor.

In schimb, Dinu Gheorghe a respins vehement aceste afirmatii.

"Minte cu nerusinare acest domn, eu in viata mea nu m-am intalnit cu el. Nu am purtat nicio discutie legata de Gaman cu Anamaria si el. Nu a fost nicio intalnire.

Trebuie sa se bage in seama cu ceva. Probabil l-a invatat Sumudica, ma gandesc. Becali m-a intrebat de Gaman si i-am spus ca e un jucator bun, daca poate sa il transfere, sa il ia. Sa minti cu atata nerusinare ca ai fost la o discutie cu mine...", a spus conducatorul Rapidului, citat de Digi Sport.

O a treia varianta vine din partea lui Gigi Becali, care sustine ca a existat intalnirea, dar ca a venit din partea lui Gaman.

"A vorbit el cu sotia lui Reghecampf pentru ca era in ultimele sase luni de contract si ar fi vrut sa vina la noi. A cerut baiatul 30.000 pe luna parca sau 300.000 pe an. Plus o suta de mii la semnatura. I-am zis ca nu ii pot da atat, insa interesul a fost din partea lui, nu a mea", a spus Becali, potrivit Prosport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Denis Alibec plecare Astra, #Valerica Gaman plecare Astra, #Valerica Gaman discutii Steaua, #Gaman transfer Steaua , #transferuri