Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Motivul pentru care Wesley a refuzat Steaua: M-a pufnit rasul

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 07:55
6017 citiri
Motivul pentru care Wesley a refuzat Steaua: M-a pufnit rasul

Brazilianul Wesley Lopes a dezvaluit motivul pentru care nu s-a transferat in aceasta iarna la Steaua, grupare al carei patron l-a dorit cu insistenta.

Atacantul formatiei FC Vaslui sustine ca oferta venita din partea lui Gigi Becali, care a facut tot posibilul sa evite impresarii, a fost una "de ras".

"Daca vrei cu adevarat un jucator, trimiti reprezentantii sa faca totul. Eu n-am vazut de cand sunt un jucator care se duce acasa la patron sa semneze un contract. De fapt, daca lui (Gigi Becali - n.red.) ii place sa stea mai mult pe la ziare si televiziuni, ce sa mai zic... Eu nu suport asta, eu vorbesc doar prin intermediul oamenilor pusi sa faca aceasta meserie, cea a negocierilor. Vrei un jucator, bine! Nu-l vrei, viata lunga si la revedere!

Si Wesley nu mai vine la palat si gata. Pai sa va explic de ce. Cum se poate ca un jucator considerat cel mai bun strain din Romania de catre toata lumea sa vina la o echipa mare, cu istorie, cu bla-bla, si sa castige mai putin ca dincolo? Si iar revin la ciudateniile Romaniei. Crede-ma, eram pe plaja cu baiatul meu cand mi-a zis impresarul sa ma uit pe mail, sa citesc oferta lui Gigi.

Pur si simplu m-a pufnit rasul, nu mi-a venit sa cred, credeam ca e o gluma. Nu va zic cat era oferta, dar e de ras... Cum ar fi sa-l sune Real Madrid pe Messi si sa-i dea 10.000 de euro? Stiu ca eu nu am jucat la vreo echipa mare, dar cred ca am aratat tuturor ca am valoare si fara sa am nu stiu cate trofee. Si pur si simplu merit mai mult.", a declarat Wesley, intr-un interviu acordat editiei tiparite a cotidianului Prosport.

Gigi Becali a anuntat ca a demarat negocierile pentru Wesley in urma cu aproximativ o luna, insa transferul nu s-a mai concretizat, brazilianul urmand sa ramana la FC Vaslui si pentru retur.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Wesley Lopes, #Wesley transfer Steaua, #Gigi Becali, #transferuri Steaua , #transferuri