Napoli - Steaua, un meci cat un sezon

Miercuri, 15 Decembrie 2010, ora 09:07
2746 citiri
Napoli - Steaua, un meci cat un sezon

Steaua Bucuresti, ultima echipa din Romania ramasa in intrecerile continentale, isi joaca practic intregul sezon pe terenul celor de la Napoli. Daca se califica in primavara europeana, "ros-albastrii" isi primesc salariile restante si sunt anuntate transferuri importante. Daca sunt eliminati, continua in aceeasi stare de incertitudine.

Ultima partida din Grupa K a Europa League este si una din cele mai dificile pentru bucuresteni. Chiar daca Napoli nu a cunoscut gustul victoriei in acest sezon european, avand 4 egaluri si o infrangere, un meci pe vulcanul "San Paolo" nu este niciodata usor.

Daca ne gandim si la faptul ca baietii lui Walter Mazzarri se afla pe podium in clasamentul din Serie A, putem sa realizam cat de puternica este aceasta formatie din Italia.

Marius Lacatus, antrenorul "ros-albastrilor", are destule batai de cap in ceea ce priveste lotul de jucatori. Dintre fotbalistii adusi de la Unirea Urziceni, doar Ricardo este eligibil pentru Europa, Kapetanos si Nicolita sunt suspendati iar Tanase este accidentat.

In aceste conditii, formula de start va fi una destul de defensiva, fir cu 3 inchizatori la mijloc, Bicfalvi, Anghelov si Ricardo, fie doar cu doi si cu Gardos avansat in fata fundasilor centrali.

Lacatus a exersat intens mai multe formule de echipa si se pare ca va alege pana la urma varianta mai prudenta, urmand a juca la 0-0.

De cealalta parte, la Napoli sunt doar doua probleme - absenta argentinianului Lavezzi si suspendarea antrenorului Mazzarri, suspendat dupa meciul cu Utrecht.

Echipele probabile:

NAPOLI: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Yebda, Pazienza, Dossena - Sosa, Hamsik - Cavani.

Rezerve: Iezzo, Santacroce, Cribari, Maiello, Vitale, Zuniga, Dumitru.

Antrenor: Walter Mazzarri.

STEAUA: Tatarusanu - Bonfim, Martinovici, Geraldo, Latovlevici -Gardos- Ricardo, Anghelov - Szekely, Stancu, Surdu.

Rezerve: Lungu, Emeghara, Abrudan, Radut, Matei, Bicfalvi.

Antrenor: Marius Lacatus.

Arbitri: Pavel Kralovec (Cehia), principal, Miroslav Zlamal si Martin Wilczek, asistenti, Libor Kovarik, rezerva.

Intalnirea va incepe de la ora 22.05 si va fi tramsmisa de postul Pro TV, dar si de site-ul Ziare.com in format LIVE Text.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Napoli Steaua avancronica, #Napoli Steaua LIVE, #Napoli Steaua echipe probabile, #Napoli Steaua Europa League , #transferuri