Noi intariri la Steaua: Pe cine au pus ochii Becali si Radoi

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 16:44
3660 citiri
Noi intariri la Steaua: Pe cine au pus ochii Becali si Radoi
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Gigi Becali anunta noi transferuri la Steaua, pentru perioada de iarna, dupa ce echipa a pierdut categoric in ultima etapa, 0-2 pe terenul lui CFR Cluj.

Astfel, sub conducerea lui Mirel Radoi ar putea ajunge Davide Petrucci si Tiago Lopes, chiar de la adversarii de la Cluj, scrie Fanatik.ro.

Decizia luata de Gigi Becali dupa infrangerea Stelei de la Cluj

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a confirmat faptul ca clujenii sunt dispusi la negocieri.

"Am vorbit cu Vali Argaseala inainte de meci, dar nu mi-a spus nimic. Probabil au ramas impresionati de cei doi dupa ce i-au vazut jucand impotriva lor. Lopes si Petrucci sunt jucatorii nostri, mai au contract cu noi, dar suntem dispusi sa negociem in iarna. Orice jucator poate pleca de la CFR Cluj, dar cu o singura conditie: suma sa fie corecta", a declarat Muresan, pentru sursa citata.

Becali taie in carne vie la Steaua: Ce jucatori cunoscuti va da afara in iarna

Mijlocasul italian Petrucci, 24 de ani, are 18 meciuri si un gol in toate competiile in acest sezon si este decarul echipei, in timp ce fundasul dreapta portughez Lopes are 16 meciuri si tot un gol. Petrucci a ajuns la CFR Cluj dupa ce s-a aflat 5 ani sub contract cu Manchester United.

In plus, Sport.ro informeaza ca Mirel Radoi vrea sa il transfere si pe golgheterul campionatului, Ioan Hora, de la Pandurii.

Trei jucatori a transferat Steaua in ultima perioada de la CFR Cluj - Gregory Tade, Sulley Muniru si Catalin Carp.

Steaua a transferat trei jucatori de la ultima clasata din Liga 2

Steaua a realizat deja trei transferuri de la Ceahlaul Piatra Neamt, saptamana trecuta, ultima clasata in Seria I a Ligii 2.

In vara, acelasi Gigi Becali sustinea ca nu va mai transfera jucatori deoarece campioana are mari probleme financiare dupa ratarea calificarii in grupele cupelor europene.

Steaua Bucuresti se afla pe locul 4 in campionat, la 6 puncte de liderul Astra si la 5 de locul 7, primul sub linia celor care asigura calificarea in play-off.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#transferuri Steaua CFR Cluj, #Steaua transferuri jucatori CFR, #jucatori CFR transferuri Steaua , #transferuri