Prima bomba a iernii: Gaman, la Steaua?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 07 Decembrie 2010, ora 15:35
2466 citiri
Prima bomba a iernii: Gaman, la Steaua?

Steaua Bucuresti este aproape de a da prima mare lovitura pe piata transferurilor, "ros-albastrii" fiind aproape de a-l transfera pe Valerica Gaman, de la Universitatea Craiova.

Managerul Stiintei, Victor Piturca, a anuntat, marti, un lucru pe care sefii Stelei il stiau de mult, si anume ca echipa din Craiova are mari probleme de ordin financiar.

Tot fostul selectioner a fost si cel care a deschis poarta pentru transferul lui Gaman in Ghencea.

"Gaman e transferabil si in tara. Craiova nu sta intr-un jucator. Fac un apel la oamenii politici din Oltenia sa ajute Craiova. Este foarte greu ca o persoana sa sustina acest club de una singura. Poate a gresit si Mititelu ca a ignorat anumiti oameni, dar acum nu se mai poate. Jucatorii nu sunt platiti de 3 luni. Cand am venit eu, jucatorii nu erau platiti de 6 luni. Nici angajatii de la stadion nu erau platiti. Acum iar nu mai sunt bani", a declarat Victor Piturca.

Chiar daca patronul Craiovei, Adrian Mititelu, a anuntat in mai multe randuri ca nu se pune problema cedarii jucatorilor in Liga 1, lipsa banilor si cuvantul lui Piturca il pot indupleca, mai ales daca antrenorul ii promite intarirea echipei in iarna.

Pentru a-l aduce pe Gaman la Steaua, Gigi Becali trebuie sa scoata din conturi cel putin doua milioane de euro.

Wesley, a doua bomba?

Un alt jucator aflat aproape de Steaua este brazilianul Wesley, de la FC Vaslui. Aflat de ceva vreme in conflict cu patronul Adrian Porumboiu, jucatorul sud-american si-a anuntat din nou intentia de a parasi echipa din Moldova.

In Ghencea, brazilianul ar deveni partenerul de atac al lui Bogdan Stancu, el fiind responsabilul cu pasa decisiva. Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit recent faptul ca "ros-albastrii" vor aduce in aceasta iarna 3 sau 4 fotbalisti de top.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Gaman transfer Steaua, #bomba transferuri Steaua, #Wesley transfer Steaua, #Steaua transferuri Steaua 2011 , #transferuri