Steaua anunta noi transferuri

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 20:24
3076 citiri
Steaua anunta noi transferuri

"Ros-albastrii" au parafat deja trei mutari in aceasta iarna, Chiriches, Chipciu si Machado, dar anunta ca transferurile nu se vor opri aici.

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan, a oferit mai multe detalii cu privire la campania de transferuri a gruparii pregatite de Ilie Stan, dar a refuzat sa dea nume, singurul mentionat la capitolul veniri fiind fostul oltean Dananae.

"Suntem in mijlocul campaniei de transferuri, dar nu vor fi mutari in masa. Vor fi trei, patru schimbari atat la veniri cat si la plecari si nimic mai mult. Ar fi normal sa vedem o Steaua mult mai puternica decat in tur, mai ales tinand cont de faptul ca am terminat in forta.

Situatia nu este clara cu Dananae, nu putem specula. Va fi o conferinta de presa in care vom prezenta nou venitii. Suntem in negocieri si cu alti jucatori pe partea dreapta. Ceva trebuie schimbat pentru ca Ilie Stan sa aiba mai multe optiuni pe partea dreapta. La capitolul plecari nu avem nimic concret, doar Latovlevici este in discutii. Trebuie sa avem cat mai mult echilibru in campania de transferuri.", a declarat Narcis Raducan la Sport.ro.

Oficialul formatiei "ros-albastre" a comentat si o posibila revenire pe stadionul din Bulevardul Ghencea, parasit la startul sezonului.

"Nu ar fi mare pierdere sa nu ne intoarcem in Ghencea, avand in vedere numarul suporterilor de pe National Arena. Meciurile importante le putem juca pe National Arena. Dar din punct de vedere emotional, Ghencea ramane casa noastra. National Arena a reprezentat un mare castig pentru noi in acest sezon. Ghencea are nevoie de investitii.", a mai spus Raducan.

Porumboiu, despre transferul lui Wesley la Steaua

Altfel, Steaua a obtinut acordul Vasluiului pentru achizitionarea brazilianul Wesley Lopes, insa atacantul nu si-a dat inca acordul din cauza unor neintelegeri de ordin financiar.

Steaua si-a gasit atacant de careu

De asemenea, presa din Grecia speculeaza ca Victoras Iacob, care si-a incheiat de curand socotelile cu Aris Salonic, ar putea reveni la gruparea patronata de Gigi Becali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Narcis Raducan, #Steaua transferuri iarna, #steaua transferuri 2012, #transferuri Liga 1 , #transferuri
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
cei care sunt implicati in fotbal , sa ne pupe-n c.. pe toti !