Steaua, aproape de o mare lovitura: Discutii cu un finalist de Liga Campionilor

Luni, 01 Februarie 2016, ora 19:21
5415 citiri
Steaua, aproape de o mare lovitura: Discutii cu un finalist de Liga Campionilor
Foto: Hepta.ro

Steaua ar putea da cea mai mare lovitura de imagine a ultimilor ani pe piata transferurilor din Liga 1, in atentia campioanei fiind un fost finalist de Liga Campionilor, din urma cu 10 ani, dar si un alt jucator foarte apreciat.

Ivorianul Emmanuel Eboue, in varsta de 32 de ani, a fost integralist in partida pe care Arsenal Londra a pierdut-o in 2006, scor 1-2 cu FC Barcelona, in finala Champions League.

Jucatorul este liber de contract dupa despartirea de Galatasaray Istanbul si este in atentia Stelei, potrivit unor surse citate de Prosport.

Pe langa fundasul dreapta cu 79 de meciuri in nationala Coastei de Fildes si 214 in 7 sezoane la Arsenal, Steaua mai este interesata si de fundasul stanga Siake Tiene, de 33 de ani, care are 96 de meciuri in nationala ivoriana si care a trecut pe la PSG si pe la alte formatii din Ligue 1, ultima oara evoluand pentru Montpellier.

"Da, Steaua este interesata de Emmanuel Eboue si Tiene. Multe cluburi sunt interesate de ei. Sunt jucatori liberi de contract, fotbalisti internationali. Discutam cu mai multe echipe in acest moment. M-au sunat multe cluburi, cautam cea mai buna varianta", a spus agentul celor doi fundasi ivorieni, Basile Besnard, pentru Mediafax.

"Daca gasim un club bun si ne intelegem, nu conteaza daca clubul nu joaca acum in Champions League. Bineinteles, Emmanuel nu va semna cu un club mic. Vrea sa joace la un nivel inalt. Ok, Steaua nu e Arsenal, nu le putem compara. Dar pentru noi, europenii, Steaua este un club mare. Asta crede si Emmanuel. Este unul dintre cluburile importante din Europa. E un club foarte bun pentru noi", a continuat acesta.

"Emmanuel stie ca Romania e o tara frumoasa, cu un fotbal care se poate dezvolta. Nu e cel mai bun campionat din lume, asta e clar, dar cred ca fotbalul poate creste in trei, patru, cinci ani. Ok, banii conteaza, dar nu sunt cei mai importanti.

Emmanuel iubeste fotbalul, a castigat multi bani in viata lui, dar acum banii nu reprezinta un subiect de discutie pentru el. Evident, vrea un salariu si niste conditii normale, dar nu asta e important pentru el.

Vrea sa joace la un club mare ca Steaua, vrea sa joace la un club care il vrea cu adevarat. Amandoi sunt foarte dornici sa joace. Sunt pur si simplu infometati sa mai joace fotbal", a mai spus agentul jucatorilor.

Eboue a fost prezent la Campionatele Mondiale din 2006 si 2010, iar Tiene la cel din 2010.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Steaua discutii Eboue, #Steaua transfer Eboue, #Eboue finala Liga Campionilor Arsenal , #transferuri