Steaua, aproape de primul mare transfer! "Gheata de Aur" a Romaniei vine in Ghencea!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 22 Mai 2012, ora 07:31
4566 citiri
Steaua, aproape de primul mare transfer! "Gheata de Aur" a Romaniei vine in Ghencea!

Steaua Bucuresti este aproape de a perfecta primul mare transfer al acestui an, in Ghencea fiind asteptat brazilianul Wesley, cel care a primit recent "Gheata de Aur" a Romaniei.

Atacantul "carioca" a anuntat de ceva timp ca se gandeste sa plece de la FC vaslui, el acuzand conducerea gruparii moldovene ca nu face investitii pentru ca echipa sa se lupte cu sanse reale pentru titlul de campioana.

In ziua in care a numit un nou antrenor la echipa, pe Laurentiu Reghecampf, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a purtat si primele discutii cu Wesley si cu impresarul acestuia.

"M-a contactat Steaua, insa eu acum plec acasa, in vacanta. O sa negocieze impresarul meu cu cine este interesat de mine. Vreau sa castig un campionat, aceasta este ambitia mea, orgoliul meu. Din vorbe, toti ma vor, Gigi Becali, Copos, Muresan... Dar trebuie sa se aseze cu mine la masa si sa negociem", a explicat varful brazilian inainte de a pleca in vacanta.

Astfel, cu jucatorul sud-american plecat in vacanta, stelistilor nu le ramane decat sa se puna de acord cu cei de la FC Vaslui privind suma de transfer iar apoi cu agentul fotbalistului in ceea ce priveste salariul acestuia.

Adrian Porumboiu a anuntat deja ca nu se va opune unei eventuale plecari a lui Wesley, in cazul in care jucatorul ii transmite ca nu mai vrea sa ramana la Vaslui, asa ca singura problema reala este salariul.

In iarna, partile au discutat de asemenea despre un posibil transfer, insa negocierile au fost oprite deoarece brazilianul solicita mult mai multi bani decat era pregatit sa-i ofere Becali.

In acel moment, diferenta dintre ce pusese pe masa Steaua si ce voia Wesley era de aproximativ doua sute de mii de euro, suma considerabila. Cum atacantul a iesit golgheter al Romaniei, este greu de crezut ca pretentiile lui financiare au scazut in ultima jumatate de an.

Reghecampf a facut primul transfer la Steaua

Lucescu vrea sa-l "fure"

Razvan Lucescu vrea sa-l deturneze pe Wesley Lopes din drumul lui catre Steaua, anuntandu-i pe seicii viitoarei sale echipe, Al Jaish din Qatar, ca il vrea pe brazilian cu orice pret.

Atacantul este insa tentat sa ramana in Romania, chiar daca va primi un salariu mult mai mic decat cel pe care i-l pregatesc arabii, marea lui dorinta fiind aceea de a castiga un titlu in Liga 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Wsley transfer Steaua, #Steaua transfer Wesley, #Wesley Lopes Steaua, #transferuri steaua 2012 , #transferuri