Steaua incinge perioada de transferuri - cine vine si cine pleaca

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 10:46
3312 citiri
Steaua incinge perioada de transferuri - cine vine si cine pleaca
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti este aproape de o despartire de capitanul sau, Fernando Varela, si poarta discutii pentru aducerea lui Constantin Budescu, insa cei doi nu sunt singurii vizati de transferuri la echipa campioana.

Astfel, Dolce Sport relateaza ca in locul lui Varela, dorit de Lazio Roma si de Costel Galca la Espanyol Barcelona, ros-albastrii vor sa il transfere pe Michael Ngadeu-Ngadjui, fundasul lui FC Botosani.

In varsta de 25 de ani, camerunezul a ajuns in Romania din Germania, in urma cu un an si jumatate, si este integralist in ultimele 6 partide de campionat, inscriind in ultimele trei meciuri, inclusiv in cel de vineri seara cu Concordia Chiajna.

Costel Galca vrea sa transfere un stelist la Espanyol - pe ce jucator da peste 3 milioane de euro

Steaua pregateste transferul iernii: 5 milioane de euro

In ce il priveste pe Budescu, presedintele executiv al Astrei Giurgiu, Dani Coman, a spus la Digi Sport ca exista in continuare interesul Stelei, pe langa discutiile cu Al Ahli:" Avem o oferta foarte buna pentru Budescu si jucatorul n-a plecat. El negociaza cu clubul in aceste zile si probabil ca zilele viitoare se va lamuri totul. La club nu a venit nicio oferta scrisa pentru Budescu, dar intotdeauna au fost discutii si interesul Stelei pentru jucatorii Astrei".

Budescu, sfatuit sa mearga la arabi: "Strange bani si cumpara doua echipe din Liga 1"

In plus, Steaua s-ar putea desparti si pe mijlocasul defensiv Nicandro Breeveld, dupa cum scrie Prosport.

"Breeveld este un jucator foarte bun, sigur ca ne-ar fi util, dar nu imi permit sa vorbesc despre jucatori aflati sub contract cu alte echipe. Nu stiu daca el ar dori sa vina si nu e momentul sa discut despre transferuri pana nu se joaca si ultima etapa", a spus Edward Iordanescu, antrenorul echipei de la care Breeveld s-a si transferat la Steaua, in august 2014.

Jucatorul in varsta de 29 de ani are 20 de meciuri si un gol inscris in acest sezon in toate competiile pentru Steaua.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Steaua transferuri iarna, #Steaua transfer fundas, #Varela pleaca Steaua, #Breeveld pleaca Steaua, #Budescu transfer Steaua , #transferuri