Ziua decisiva pentru transferul lui Stanciu? Belgienii de la Anderlecht vin la Bucuresti

Sambata, 27 August 2016, ora 11:26
4019 citiri
Ziua decisiva pentru transferul lui Stanciu? Belgienii de la Anderlecht vin la Bucuresti
Foto: Hepta.ro

Clubul belgian Anderlecht Bruxelles insista pentru aducerea lui Nicusor Stanciu, decarul Stelei fiind considerat prioritatea campaniei de transferuri a noii echipe a lui Alexandru Chipciu.

"Daca totul merge conform planului, Nicolae Stanciu va fi jucator al lui Anderlecht pana la sfarsitul zilei", nota Sporting Anderlecht, sambata dimineata, pe contul de Twitter.

Dupa cateva ore, aceeasi sursa scria ca Stanciu este aproape de un transfer si ca acesta este pe primul loc in topul prioritatilor clubului: "Van Holsbeeck (managerul general al lui Anderlecht - n.red.) va calatori astazi la Bucuresti si spera sa incheie un acord pentru playmaker-ul Stelei".

Suma pe care clubul belgian ar oferi-o, de 7 milioane de euro, nu este insa pe placul finantatorului Stelei, Gigi Becali.

"Nu-i nevoie sa vina ca nu-l dau pe 7 milioane. Au spus ca mai dau inca 2 milioane bonusuri, dar eu nu-l dau cu 9 milioane de euro. Il dau doar cu 10 milioane de euro. Ce sa negocieze, nu stiu! Daca vor sa vina, sa vina, dar nu-l dau cu 7 milioane. Fara 10 milioane nu-l dau pe Stanciu. Plus ca nu am primit raspunsul inca de la fondul de investitii din Anglia", a declarat vineri Gigi Becali.

"Credeti ca daca nu aveam si alte oferte, ma tineam asa batos? Astept din alte parti, sume mai mari, de ce sa ma grabesc? Nu-l dau pe 9 milioane. Daca dau belgienii 10 milioane, Stanciu e la ei", a adaugat acesta, sambata, precizand ca intalnirea cu belgienii va avea loc in jurul orei 13:00.

UPDATE 15:00 - Potrivit Prosport, belgienii n-au mai sosit sambata la Bucuresti, pentru ca n-au gasit bilete de avion, asa ca vor ajunge duminica pentru negocieri.

Anderlecht Bruxelles si Southampton sunt formatiile care s-au aflat in cele mai avansate discutii cu Steaua pentru transferul lui Stanciu, insa suma ceruta de Becali, de 10 milioane de euro, era cu doua sau trei milioane peste ofertele primite.

In ce ii priveste pe englezi, acestia l-au intrebat despre mijlocasul Stelei si pe fostul fundas stelist Florin Gardos, care acum face parte din lotul "sfintilor".

"Colegii m-au intrebat de el si staff-ul medical. Dar ce sa spun, decat ca imi doresc sa vina si mi-as dori sa vina. E un jucator bun. Nu stiu ce campionat i s-ar potrivi, dar mi-as dori sa fie aici. Chiar daca m-am acomodat si ma simt bine, as vrea sa vorbesc mai mult romana", a spus Gardos, citat de Dolce Sport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Anderlecht Bruxelles transfer Stanciu, #Nicolae Stanciu transfer Anderlecht Bruxelles , #Anderlecht