Becali dezvaluie planul lui Piturca la Steaua

Vineri, 09 Iulie 2010, ora 18:03
2290 citiri
Becali dezvaluie planul lui Piturca la Steaua

Gigi Becali a dezvaluit planul pe care Victor Piturca il are la Steaua. Latifundiarul din Pipera a marturisit ca fostul selectioner vrea un proiect pe termen lung, insa intentioneaza sa obtina rezultate chiar din sezonul urmator.

"Angelov a semnat cu Steaua, nu este ultimul transfer, vor mai veni doi jucatori. Piturca mi-a promis ca va face un proiect pe termen lung, dar va avea rezultate si pe termen scurt, cum ar fi castigarea titlului. Pentru a castiga titlul, a adus jucatori cu experienta. Iar pentru proiectul pe termen lung a adus si jucatori tineri, care vor exploda peste 2-3 ani sau poate chiar la anul.

Eu mi-am dat seama ca nu putem sa ne batem cu fortele mari, daca noi luam ce refuza ei. Noi luam jucatori liberi sau pe care i-au refuzat. Si atunci solutia e sa cresti niste jucatori, pe care sa-i cresti si sa-i duci la valoare aia. Nu m-a interesat ca nu am luat titlul, ci ca jucam in Liga Campionilor. Nu suport sa nu joc in Champions League si de aceea am decis sa fac o noua echipa.

Cu siguranta vom mai aduce un fundas dreapta, dar nu este adevarat ca Piturca nu este multumit de Todorov", a spus Becali la Sport.ro.

Steaua da semne de viata

Steaua lui Piturca merge perfect in aceasta pauza competitonala, castigand toate partidele de pregatire disputate pana acum.

Mai mult, cu 12 transferuri efectuate pana in acest moment, Iordan Todorov, Dorel Stoica, Alex Pacurar, Razvan Stanca, Novak Martinovici, Octavian Abrudan, Florin Gardos, Mihai Radut, Geraldo Alves, Cosmin Matei, Iasmin Latovlevici si Angelov, "ros-albastrii" sunt campioni si la acest capitol si se anunta pretendenti seriosi la titlu in Liga 1.

M.D.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Becali Piturca plan Steaua, #Victor Piturca plan Steaua, #Angelov transfer Steaua , #Victor Piturca
Comentarii
Poza GB-e-Doby
GB-e-Doby
rank 5
Din Constanta la Madrid, Nu-i echipa ca RAPID!