Opinii: N-ai cu cine, ma! Niste ageamii! zic stelistii

Marti, 10 August 2010, ora 11:47
1448 citiri
Opinii: N-ai cu cine, ma! Niste ageamii! zic stelistii
Foto: clasamente-fotbal.net

Luni, 9 august 2010, ascultatorii de radio si privitori la tv si-au potrivit ceasurile dupa discursurile lui nea Gigi si nea Piti. Patronul Stelei si fostul antrenor s-au duelat in conferinte de presa, organizate ca raspuns la "lovitura" celuilalt. Deocamdata, Piturca urmeaza si sta in stand by. Sa ne mai asteptam si maine la ceva?

Momentan, ceea ce am retinut din "doua intalniri la palat cu Gigi" si "una bucata conferinta cu Piti", este faptul ca ei nu s-au certat, se injura, dar asa ca intre prieteni. Cand toata lumea astepta sa curga sange sau sa asiste la un "razboi total", dupa cum prezenta postul Realitatea, cei doi mai mult s-au gratulat. Gigi a declarat ceva ieri, Piturca nu l-a contrazis, dar a mai avut ceva de adaugat.

El l-a adus pe Gigi la Steaua si era de datoria sa sa puna umarul la regasirea identitara a clubului. S-a intors la Steaua, numai atunci, cand a vazut ca aceasta era intr-o situatie grea. Razboiul patronului cu suporterii si criza de imagine a lui Gigi l-au facut pe Piti sa accepte oferta de a antrena Steaua. Cu anumite clauze, bineinteles. Printre care si embargoul asupra cuvintelor fara rost ale lui Becali.

La inceput, a fost vorba de "parolisme", dar apoi nea Gigi si-a incalcat cuvantul. Iar, Piturca a vrut garantii. Si, daca e criza, de ce sa nu speculeze el piata imobiliara? Sa-l prinda pe Gigi cu doua vorbe scoase pe gura si sa-i ia un teren, drintr-o zona "tare" a Piperei? Sa speculeze momentul, la fel cum specula neatentia celor de la cazinou, cand incerca sa triseze, in celebra faza cu pachetul de tigari?

S-au dus vremurile, cand Piturca lucra la Steaua pe vorbe dulci. Lucra, pentru ca avea actiuni acolo, la club. Pe care le-a rascumparat Becali, ulterior. Acum, cand avea nevoie de un contract ferm si, pe deasupra, cu clauze, nu s-a putut. De ce? Pentru ca, in actele oficiale, altii sunt proprietarii clubului Steaua. Nepoti si veri de-ai lui Becali.

Piturca mai spune, la un moment dat, "mi-am luat staff-ul cu mine si am plecat". Gigi are "echipa lui", Piti are staff-ul lui. De parca, Neagoe si Boldici lucrau sub semnatura lui. Ce s-a mai ofuscat nea Piti, cand Iovan l-a tradat si a ramas sa lucreze cu Razvan Lucescu, la Nationala. Daca ar fi ramas varul Neagoe la Steaua? L-ar mai fi recunoscut de ruda?

Piturca a fost creatia lui Giovani Becali, zis Ioan. Nationala de tineret, Nationala mare, debarcare de aici si razboi cu nea Giovani. Acum, zice Piti, ca s-a dus la domnul Ioan si i-a spus ce are de gand el cu Gigi si cum vrea sa-l aduca in lumea civilizata a vorbelor si a faptelor facute cu cap. Si, s-a dus, taman, la nea Giovani care acum ceva timp arunca "flegme", prin studioul unei emisiuni, direct in capul lui Terzian, realizator tv.

Vorba lui Giovani, la adresa unui ziarist, "mirosi ba ..puti". Si aici miroase mai mult decat ni se arata. Mai ales ca Piturca a detonat si o minibomba, spunand ca are o foaie prin care i se garanteaza un milion de dolari, la plecare lui Radoi in strainatate. Se confirma ceea ce se vehicula prin presa, de mult timp. Ca multi antrenori au comisioane, la transferurile de fotbalisti, iar selectia in teren se face si dupa acesta aspect.

Ei se injura, ei se-mpaca. E ca-n copilarie, cand nu trebuiau sa se bage parintii in cearta copiilor. Pana la urmatorul episod, stelistii stau si se minuneaza, uitandu-se la amandoi si la fotbalul romanesc, in ansamblu: "n-ai cu cine..ma, n-ai cu cine. Niste ageamii!"

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Gigi Becali Piturca, #Piturca Giovani Becali, #Radoi Piturca, #Gigi Piti Steaua , #Victor Piturca