Revine cazul "Valiza"! Vezi ce au declarat martorii si inculpatul Piturca

Luni, 18 Aprilie 2011, ora 12:18
4318 citiri
Revine cazul "Valiza"! Vezi ce au declarat martorii si inculpatul Piturca

Cazul "Valiza", in care Gigi Becali e inculpat pentru dare de mita, a revine luni in prim-plan, dupa trei aminari consecutive, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Printre martorii citati s-a aflat si Victor Piturca, care are si calitate de inculpat, fiind cosemnatar al actualui prin care Gigi Becali spune ca voia sa cumpere un teren.

Fostul selectioner a spus ca daca stia ca semnarea acelui ante-contract imobiliar va crea atatea probleme nu ar mai fi semnat: "Am vrut doar sa-l ajut pe Gigi".

Apoi a fost audiat teia Sponte, care a declarat: "Gigi mi a spus sa merg la cei de la Cluj sa le dau pe la nas cu banii. M-am intilnit cu Dobos si i-am aratat valiza, i-am spus ca sint 1,7 milioane de euro in ea, dar nu i-am aratat banii".

In cursul zilei de luni a fost audiat si Teia Sponte, care a explicat de ce se afla cu valiza la Cluj-Napoca.

"Gigi mi-a spus sa merg la cei de la Cluj sa le dau pe la nas cu banii. M-am intalnit cu Dobos si i-am aratat valiza, i-am spus ca sant 1,7 milioane de euro in ea, dar nu i-am aratat banii.", a declarat Sponte.

Au mai fost citati si fosti fotbalisti ai Universitatii Cluj, precum Dorin Goga, Petru Budean, Zeno Bundea sau Gigel Coman.

"Am fost anuntati de Gigel Coman ca vom fi recompensati de Steaua daca vom castiga cu CFR. Iar inainte de meci m-a sunat Gigi Becali care mi-a spus sa jucam bine sa castigam si vom fi recompensati. Era vorba de aproximativ 1.4 milioane de euro, cam 100.000 de jucator. Am anuntat conducerea, pe Toni Dobos, ca nu vreau sa fiu implicat in asa ceva.", a declarat Dorin Goga.

Urmatorul termen al procesului este pe 17 mai.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Victor Piturca, #Steaua Bucuresti, #Gigi Becali, #cazul valiza , #Victor Piturca