Steaua acuza: Piturca ne-a rupt jucatorii

Luni, 06 Februarie 2012, ora 13:24
2344 citiri
Steaua acuza: Piturca ne-a rupt jucatorii

Steaua a pierdut trei jucatori importanti in ultimele zile si oficialii gruparii "ros-albastre" il arata cu degetul pe selectionerul Victor Piturca, amintind de cantonamentul dur efectuat de "tricolori" in luna ianuarie.

Acuzat ca i-a fortat pe jucatori in stagiul de pregatire de la Poiana Brasov, antrenorul Ilie Stan este aparat de directorul sportiv Narcis Raducan, care sustine ca doar jucatorii convocati la nationala au avut de suferit dupa revenirea la echipa de club.

"Sunt ceva probleme medicale si cred ca nu ar trebui aratati cu degetul Ilie Stan si staff-ul nostru pentru pregatirea in zapada, de la Poiana Brasov. Nici un jucator sud-american din lotul nostru si nici Geraldo, care e portughez, n-au absolut nici o problema musculara.

Daca ar fi fost de vina zapada si pregatirea de la munte, ei ar fi fost primii care s-ar fi rupt, nu? Ei erau cei mai expusi daca asta ar fi fost cauza, insa au acuzat probleme musculare cam toti cei care au revenit de la stagiul echipelor nationale", a declarat Narcis Raducan la Digi Sport.

Florin Gardos, Alexandru Chipciu si Iasmin Latovlevici au suferit accidentari in ultimele zile si vor rata meciul tur cu Twente Enschede, din Europa League.

Si mijlocasul Cristi Tanase a acuzat dureri musculare, insa acesta va fi recuperat pana la data meciului de pe Arena Nationala.

Toti cei patru fotbalisti au fost convocati la echipa nationala pentru cantonamentul din Turcia si meciurile amical cu Turkmenistan si Krivbas Krivoi Rog.

Olandezii se bucura de problemele Stelei

Mansa tur dintre Steaua si Twente Enschede se va disputa pe 16 februarie, pe stadionul Arena Nationala din Capitala. Returul este programat pe 23 februarie in Olanda. Ambele dispute vor fi transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Victor Piturca, #accidentari Steaua, #nationala Romaniei, #scandal Steaua Piturca, #Narcis Raducan , #Victor Piturca