Parinti de vedete care nu au fost de acord cu iubirile copiilor

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 21:02
3030 citiri
Parinti de vedete care nu au fost de acord cu iubirile copiilor
Foto: ele.ro

Atunci cand iubesti, vrei ca toata lumea sa se bucure pentru tine si sa fie partasa la fericirea pe care o traiesti. Cu atat mai mult, iti vrei aproape parintii, cei care au fost alaturi de tine de cand ai venit pe lume.

Dar ce te faci daca tocmai ei sunt de parere ca ai facut alegerea gresita si esti pe punctul de a face greseala vietii tale? Cand tu crezi ca ti-ai gasit jumatatea, dar parintii tai nu iti sustin alegerea... e o problema!

Pana si lumea vedetelor e plina de astfel de cazuri, de pariti care s-au impotrivit relatiei sau casatoriei copiilor lor celebri. Iata cum au dat-o la pace, daca au dat-o, cine s-a despartit de gura parintilor si cine a mers inainte fara sa tina cont de nimic!

Mama Laviniei, speriata de "obligatiile" lui Banica

Lavinia Parva a reusit sa puna mana pe unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, Stefan Banica. Avand in vedere ca Banica a fost casatorit cu cele doua mari dive autohtone, Mihaela Radulescu si Andreea Marin, probabil ca si Lavinia viseaza la un asemenea statut.

Insa mama cantaretei nu vede cu ochi buni relatia fiicei sale cu Banica, in ciuda eforturilor pe care le-au facut cei doi ca sa fie impreuna. Doamna Parva crede ca Banica ar trebui sa isi vada de cei doi copii pe care ii are, iar Lavinia sa isi caute un barbat pe masura ei. Desi l-a primit in casa ei pe Stefan, doamna Stela nu se impaca cu gandul ca Banica i-ar putea deveni intr-o zi, ginere. Citeste mai multe despre Parinti de vedete care nu au fost de acord cu iubirile copiilor. Vezi cine nu a crezut in povesti de dragoste! pe ele.ro.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#mama Lavinia relatie Strefan Banica, #parinti relatii casatorii vedete, #parinti impotriva relatii copii vedete , #stiri Stefan Banica Jr