Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Stefan Banica, despre cum NU este: Arogant, zgarcit, violent Interviu

Marti, 09 Decembrie 2014, ora 07:49
9286 citiri
Stefan Banica, despre cum NU este: Arogant, zgarcit, violent Interviu
Foto: Stefan Banica

Stefan Banica se pregateste pentru al 13-lea an consecutiv de celebrele concerte de la Sala Palatului.

Pana atunci, artistul a marturisit pentru Ziare.com ca el nu este asa cum il creioneaza presa de multe ori, si anume arogant, zgarcit sau violent.

Stefan Banica ne-a povestit cum se relaxeaza in putinul timp liber pe care il are, dar a explicat si de ce prefera sa nu raspunda rautatilor jurnalistilor.

Pentru al 13-lea an consecutiv o sa sustineti concerte de Craciun. Ce reprezinta aceasta perioada pentru dvs?

Pentru mine, luna decembrie, de 13 ani de zile, e o luna in care aproape ca nu am nici o zi libera, in afara Ajunului Craciunului si Craciunului. Dar, in acelasi timp, este si o luna a emotiilor, plina de satisfactii, atat profesional, cat si in plan personal.

Stefan Banica, de la vanat la vanator: Cu cine s-a fotografiat (Poza)

Cerinta publicului este din ce in ce mai mare. Care este secretul artistului Stefan Banica de prinde atat de bine la public?

Nu stiu daca exista vreun secret, stiu doar ca tot ce fac, fac cu credinta si cu respect fata de public si fata de mine insumi. Daca asta poate fi considerat un secret, atunci, probabil, asta o fi, in cazul meu.

Ce va doriti de la Mos Craciun?

Pe Mos Craciun il rog in fiecare an sa-mi aduca in dar sanatate, mie si familiei mele, pentru ca daca esti sanatos, poti sa te bucuri de tot ce-ti ofera viata.

Multi spun ca X Factor este mult mai bun acum dupa schimbarea juriului. Cum va simtiti dvs. in postura de jurat fata de cea de prezentator?

Este o experienta noua si o responsabilitate in plus. Ma bucur ca am putut sa intalnesc oameni talentati, concurenti de la care, chiar dupa atatia ani de experienta, am ce invata.

Au fost cativa concurenti care v-au facut sa aveti lacrimi in ochi. Care dintre ei v-a ramas intiparit in minte si de ce?

Cei care mi-au ramas intipariti in minte si in care cred sunt in echipa mea, concurenti cu care merg in galele live X Factor: Alexandra Crisan, Nicoleta Nuca, Alex Florea. Dar au fost si alti concurenti care mi-au lasat o impresie buna.

Viata dvs. este impartita intre cei dragi, teatru, muzica si televiziune. Mai aveti timp si de dvs.?

Buna intrebare! Ha, ha:)! Incerc sa-mi fac timp si pentru mine, dar asta nu inseamna ca-mi si reuseste mereu.

Cum va place sa va relaxati?

Citesc, ma uit la filme, ma joc cu copiii mei sau cu cainele. Sau... cant.

Cum NU este Stefan Banica Jr.?

Stefan Banica nu este asa cum, de multe ori, vrea sa-l prezinte presa tabloida: arogant, zgarcit, violent. Este un om normal, care vrea sa-si tina viata intima doar pentru el si familia lui si, facand chestia asta, de cele mai multe ori este descris asa cum nu este de fapt.

Care a fost cea mai mare minciuna pe care a scris-o presa despre dvs.?

Ce mai conteaza!? Atata timp cat se merge pe principiul ca daca nu vrea sa ne spuna nimic sau daca nu avem probe sigure pe subiect, mai bine inventam! Asa ca...

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Stefan Banica violent, #Stefan Banica interviu, #Stefan Banica concerte Craciun, #Stefan Banica Craciun , #stiri Stefan Banica Jr