Stefan Banica pune punctul pe "i": Bascalia e ca prezervativul!

Marti, 25 Februarie 2014, ora 14:37
3659 citiri
Stefan Banica pune punctul pe "i": Bascalia e ca prezervativul!
Foto: Facebook/Stefan Banica Jr

Actorul si cantaretul Stefan Banica Jr. e de parere ca "bascalia e ca prezervativul", de unica folosinta. In niciun caz nu poate fi gustata peste ani, asa cum se intampla cu unorul de buna calitate.

Invitat in emisiunea "Draga mea prietena", de la Kanal D, actorul a afirmat ca ii apreciaza pe care fac umor ce e valabil si peste ani. "Bascalia e ca prezervativul. De unica folosinta", a spus Stefan Banica.

Cel mai chipes barbat celebru divortat: lupta stransa intre Stefan Banica si Mihai Stoica - sondaj

Acesta a marturisit ca, pe la cinci ani, oscila intre trei meserii: clovn, militian si actor. "Cand mi-am dat seama ca primele doua meserii seamana prea mult, am ales actoria", a declarat el.

Stefan Banica a marturisit si ca multa vreme a fost criticat pe motiv ca ori e actor, ori cantaret. "Intotdeauna am avut modelul american, cel al actorului total, profesionist", a marturisit el, mentionand ca din 2000 nu i-a mai pasat. "In 2000 a venit asa un declic, nu ma mai interesa", s-a destainuit el.

Banica a marturisit ca nu regreta niciun moment ca a ales actoria, despre care spune ca e "cea mai frumoasa meserie din lume". A urcat pe scena, pentru "Descult in parc", chiar si atunci cand tatal sau abia murise. De altfel, a punctat el, si tatal sau a procedat la fel: "Tata a jucat cu tatal sau mort pe masa".

"Imi place Vancica de mor!"

Dintre actorii de la noi, Adrian Vancica e preferatul sau. "Imi place Vancica de mor!", a afirmat fostul sot al Andreei Marin.

Un moment pe care recunoaste ca il asteapta in cariera sa e sa joace intr-o comedie romantica.

Stefan Banica va sustine, in 7 si 8 martie, la Circul Variete Globus, seria de concerte reunita sub numele "Love Songs", in care instrumentele folosite vor fi acustice. Show-ul e descris de artist ca fiind "ca un balsam pentru suflet".

A.S.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Stefan Banica bascalie prezervativ, #Stefan Banica umor Romania, #Stefan Banica cantaret, #Stefan Banica actor, #Stefan Banica concerte martie 2014, #Stefan Banica Love Songs , #stiri Stefan Banica Jr