Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fuia: Motiunea de cenzura nu va trece, plecarile din PDL s-au cam incheiat

Duminica, 22 Aprilie 2012, ora 20:38
1612 citiri
Fuia: Motiunea de cenzura nu va trece, plecarile din PDL s-au cam incheiat
Foto: Arhiva

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, secretar executiv al PDL, sustine ca plecarile din partid s-au incheiat, iar motiunea de cenzura a USL a fost doar o momeala politica, pe care cativa parlamentari democrat-liberali au muscat-o, el precizand insa ca demersul Opozitiei nu va avea succes.

"Plecarile din PDL s-au incheiat si desi nu se poate spune ca partidul nu este afectat, pentru ca este, PDL merge mai departe, invatandu-si lectiile pe care le are de invatat. S-au facut greseli - iar una dintre greseli a fost increderea data unor oameni care acum este evident ca nu o meritau - si se vor face si analize, insa momentul analizelor nu este decat dupa incheierea alegerilor", a declarat Fuia, pentru Mediafax.

Ministrul sustine ca motiunea de cenzura nu va trece.

"Acum este clar ca insa scopul motiuni USL nu a fost o discutie pe teme de guvernare - pentru ca USL habar nu are despre teme de guvernare - ci a fost doar o momeala politica de atras oameni din PDL, o momeala pe care din pacate cativa parlamentari ai PDL au muscat-o. Dupa campania de racolari pe care a desfasurat-o PNL, toata lumea s-a lamurit ca bunul simt promis odata de Crin Antonescu nu era decat o mare minciuna electorala - si asta este de tinut minte.

Nu este moment nici de regrete, nici de invinovatiri, PDL are o echipa, cu oameni si mai vechi si mai noi, care are insa suficienta experienta politica, care a trecut prin momente grele si in trecut; si care are o imagine clara asupra a ce trebuie facut pe mai departe chiar si in conditiile acestea dificile politic", sustine Fuia.

USL a depus, miercuri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.

Documentul, intitulat "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!", a fost depus la Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Motiunea de cenzura este semnata de 116 parlamentari, numarul minim necesar pentru initierea acestui demers. Documentul are 15 pagini si este structurat pe trei capitole.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Stelian Fuia motiunea cenzura, #Fuia ministru Agricultura Fuia plecari PDL , #stiri Stelian Fuia