A bagat un om in spital, pe cand gonea cu masina urmarit de Politie, in Timis! Cine a fost inconstientul, care a si fugit de la locul accidentului?

Luni, 04 August 2014, ora 10:15
346 citiri
TIMISOARA. Se stia cu musca pe caciula, iar cand politistii i-au facut semn sa traga pe dreapta, in loc sa se conformeze, a calcat pedala de acceleratie. A urmat o goana nebuna in urma careia un om nevinovat zace acum pe un pat de spital. Este vorba de un moment de inconstienta al unui sofer de numai 25 de ani din Timis.

Inainte de miezul noptii, politistii de la Biroul Rutier Lugoj au incercat sa il opreasca in trafic pentru verificari pe sofer, in zona comunei Balint. Acesta a decis sa o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.